Kurumlar arası heyecan başladı

İnegöl Olimpik Spor Tesisleri tarafından bu yıl 8.si düzenlenen Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası açılış maçıyla başladı. Bu yıl düzenlenen turnuvaya 20 takım katıldı.

Yayınlama: 24.04.2014
898
A+
A-

Turnuvanın açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Bursa İşletme ve Bakım Müdürü Zafer Girgin, İnegöl Doğalgaz Dağıtım Şirketi (İNGAZ) Genel Müdürü Faruk Coşkun ile vatandaşlar katıldı.

 

AMACIMIZ KURUMLAR ARASI BERABERLİĞİ ARTIRMAK






Programın açış konuşmasını yapan İnegöl Olimpik Spor Tesisleri Genel Müdürü Ufuk Serkan Yavuz, “Amacımız kurumlar arası beraberliği artırmak, sporun kaynaştırma özelliğini tüm camiaya yaşatmaktır. Bu proje bizden çıktı. Projemize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

 

FUTBOL ZATEN BARIŞ, SPOR VE KARDEŞLİKTİR

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “Anladığım kadarıyla bu turnuva geleneksel hale gelmiş. İnşallah bundan sonra da devam eder. Futbol zaten barış, spor ve kardeşliktir. İnşallah sporcularımızda buna yakışır tavır ve hareket içerisinde bulunacaklardır. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Ben katılan tüm kurumlara ve beraberinde sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ile İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş’ın başlama vuruşuyla 8. Kurumlar Arası Futbol Turnuvası başladı.

 

İlk maç Acil Servis ile Zabıta Müdürlüğü arasında oynandı. Turnuva 5 Haziran 2014’te oynanacak final maçıyla son bulacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş