“Lidere 1 puan daha yaklaştık”

2. Lig Kırmızı Grup 12. haftasında evinde Altay’la berabere kalan temsilcimiz İnegölspor’da Teknik Direktör Şaban Yıldırım’dan açıklamalar geldi. Alınan 1 puanın değerli olduğunu ifade eden Yıldırım, “Göztepe’yi 1 puan geçmiş olduk, lidere 1 puan daha yaklaşmış olduk. Sanırım geçen haftanın yorgunluğu vardı üzerimizde. 3 tane maç oynadık” dedi.

Yayınlama: 11.11.2014
642
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup 12. haftasında evinde Altay’ı ağırlayan ve şampiyonluk rakiplerinin mağlup olduğu haftada 90 dakika sonucunda 1-1 berabere kalarak 1 puan ile teselli bulan İnegölspor’da İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve Teknik Direktör Şaban Yıldırım maç sonu açıklamalarında bulundular.

 

1 PUAN 1 PUANDIR






Müsabakanın berabere sonuçlanmasına rağmen rakiplerin puan kaybetmesi sonucu kazançlı bir hafta geçirildiğinin söylenmesi üzerine konuşan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Kesinlikle öyle bakmakta çok büyük fayda var. Biz kazansaydık, rakiplerimiz de kazansaydı aynı puan farkı devam edecekti. Biz berabere kaldık, rakiplerimiz kaybetti. Göztepe’yi 1 puan geçmiş olduk, lidere 1 puan daha yaklaşmış olduk. Sanırım geçen haftanın yorgunluğu vardı üzerimizde. 3 tane maç oynadık. Rotasyon yapmamıza rağmen o yorgunluk kendisini biraz hissettirdi. Ama yolumuza devam ediyoruz. Yine de maçı koparabilecek pozisyonlar vardı. O pozisyonları değerlendiremedik ama sorun değil. 1 puan 1 puandır. Bandırma’ya 1 puan daha yaklaşmış olduk” şeklinde konuştu.

 

DEĞİŞİKLİKLER GEÇ DEĞİL

‘Oyuncu değişikliklerinde geç kalındı mı?’ şeklindeki sorunun yöneltilmesi üzerine cevap veren Yıldırım, “Bize göre değil. Şuanda onun değerlendirmesini yeniden yaptığımda geç kalınmış bir değişiklik olarak görmüyorum ama tabi ki analizlerimiz sürer” diye konuştu.

 

RAİF BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Gol yollarında yetersiz kalındığının ve bu konuda Raif’in eksikliğinin hissedildiğinin söylenmesi üzerine konuşan Yıldırım, “Hep söylüyorum, Raif bizim için çok değerli bir oyuncu. Ama 4-5 ay bizimle beraber değil. Okan da sahada iyi mücadele ediyor. Gollerini atmaya başladı, bundan sonra da atacaktır” ifadelerini kullandı.

 

1 PUAN BİZİ ŞAMPİYON YAPABİLİR

Güzel bir atmosfer içerisinde maç oynandığını belirterek söz alan İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç ise, “Seyircilerimize teşekkür etmek istiyorum. Sayın Valimiz ve Milletvekilimiz de maçı izlediler. Biz yine iyi yoldayız. İnegölspor iyi oynuyor. Böyle puan kayıpları olacaktır. Rakiplerimizde de oluyor. Göztepe kendi sahasında kaybetti, Bandırma kaybetti. Kolay maç yok. Haftada Tepecik’e gideceğiz, zor bir maç olacak. Bugün kazanmış olsaydık Tepecik’te bir beraberlik opsiyonumuz olabilirdi ama şimdi Tepecik’i yenmek zorunda kalacaksınız ki bir dahaki hafta Bandırma gelecek. Bandırma ile burada bir liderlik maçı oynayacağız. İyi yoldayız, takımımız iyi, sıkıntı yok. Puan kayıpları olacaktır. Bazen 1 puan bile bizi şampiyon yapabilir. Belki de bunu kazanmış olarak görmek lazım. Sıkıntı yok, İnegölspor iyi yolda. Taraftarı ile hocası ile yöneticisi ile futbolcuları ile iyi yoldayız. Sıkıntı yok. İnşallah bundan sonraki haftalarda daha iyi olacak” açıklamalarında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş