“Lige iyi başlamak istiyoruz”

Sezona iddialı girmek isteyen İnegölspor, kulüp tesislerinde Pazarspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Yapılan antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Lige iyi başlamak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 29.08.2014
820
A+
A-

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, idman öncesinde yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

 

PAZAR GÜNÜ İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ






İlk maçı kendi seyircisi önünde oynayacaklarını belirten Yıldırım, “Lig başlıyor. Seyircimizde, futbolcularımızda ve bizde bir heyecan var. Her şeyden önce herkes için iyi bir sezon olmasını diliyoruz. Lige iyi başlamak istiyoruz. İlk maçlar genelde zor olur. Biz rakibimizi elimizden geldiği kadarıyla tanımaya çalışıyoruz. Onlarda bizi tanımaya çalışıyorlar. İyi bir maç olacağını umuyorum. Ayrıca Pazar günü iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.”dedi.

 

ONLARIN DESTEKLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÇOK ÖNEMLİ

Taraftarlara seslenen Yıldırım, şöyle konuştu: Onlar bu sene biraz daha farklı olayı algıladıklarını hissediyorum. Geçen seneden biraz daha fazla bize destek vereceklerini sanıyorum.  Onların destekleri bizim için çok çok önemli. O yüzden Pazar günü onlarda bizimle beraber bu desteğe başlasınlar diyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş