Milli voleybolcu Belediyespor’da

Geçen yıl Şahinbey Belediyesinde oynayan ve 50 kez milli formayı giyen Rahmi Çağlar Aksoy, Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

Yayınlama: 06.08.2014
837
A+
A-

Belediyespor’a transfer olan Rahmi Çağlar Aksoy,1984 doğumlu, 1.98 boyunda ve pasör mevkisinde görev yapıyor.

 

BİZİM KULÜBÜMÜZÜ TERCİH ETTİ






Çağlar’ın 50 kez milli takım forması giyindiğini ifade eden Solak, “Öncelikle bize gerçekten fedakarlık yaparak anlaştığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Çağlar 1984 doğumlu ve 1.98 boyunda pasör mevkisinde oynuyor. Voleybola TED Ankara Kolejinde başlamış daha sonra SSK, Polis Akademisi, Halkbank, TED Koleji ve geçen yılda Şahinbey Belediyesinde oynadı. Bu yılda bizim kulübümüzü tercih etti. Transferimiz hem kulübümüze hem de kendisine hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

2 TRANSFER DAHA YAPILACAK

Solak, son iki transferin kaldığını önümüzdeki günlerde bu transferleri de gerçekleştirerek transferi bitireceklerini sözlerine ekledi.

 

BURANIN DAHA DA BAŞARILI OLMASI İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİM

Rahmi Çağlar Aksoy, “Şahinbey Belediyesinde şampiyonlukla beraber 2.Ligde 1.Lige yükselme başarısından sonra burayı tercih ettim. Burayla ilgili gelmeden önce kafamda soru işaretleri vardı ama gelip buradaki insanları ve ortamı daha yakından gördükten sonra neredeyse kafamda hiç soru işareti kalmadı.  Her şey benim istediğim gibi oldu.  Çok uzun vadede buraya emek vermek istiyorum. Burada bulunduğum için mutluyum. Hedefleri olan bir takıma geldiğimi biliyorum. Buranın daha da başarılı olması için çaba sarf edeceğim.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş