“Mücadele etmeye gidiyoruz”

Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde, deplasmanda Halk Bank ile karşılaşacak olan İnegöl Belediyespor’un Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, maç hakkında açıklamalarda bulundu. Aksoy, “Mücadele etmeye gidiyoruz “ dedi.

Yayınlama: 06.03.2015
704
A+
A-

İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, deplasmanda Halk Bank ile karşılaşacakları müsabaka hakkında açıklamalarda bulundu.

 

İNŞALLAH PUAN ÇIKARTIRIZ






Aksoy, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: Son 3 maçımız kaldı. Deplasmanda Halk Bank maçımız var. Halk Bank iyi bir takım. Hem lig liderliğini hem de şampiyonlar ligini kovalıyor. Mücadele etmeye gidiyoruz. Kendi sahamızda oynadığımız Halk Bank maçında 1 set aldık. 2. seti de alıyorduk. Kıl payı kaçtı. Şimdi gidip mücadele edeceğiz. Bundan sonra son 3 maçımız kaldı. Halk Bank, arkasından kendi sahamızda Galatasaray, deplasmanda Fenerbahçe maçımız var. Buralardan puanlar çıkartmak istiyoruz ve play-out’a hazırlık başladı. Galatasaray maçında da Fenerbahçe maçından da puan çıkartacağımıza inanıyorum. Halk Bank maçında da mücadele edeceğiz. İnşallah puan çıkartırız.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş