Nene Hatun Bursa 1.’si oldu

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal Takımı Bursa Futsal 2. Küme Genç Kız A kategorisinde Bursa il birincisi oldu. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 02.04.2015
1.186
A+
A-

Bursa Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen İl genelindeki okullar arası turnuvaya katılan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futsal takımı 17 rakibini geride bırakarak  BursaFutsal 2. Küme Genç Kız A il şampiyonu oldu.

 

Bursa il şampiyonu Nene Hatun Mesleki Ve teknik Anadolu Lisesi futsal takımı İnegöl’e gelişlerinde okul yönetimi ve öğrenciler tarafından büyük coşkuyla karşılandı.






 

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nusret Şahin, öğrencilerinin başarılarının kendilerine büyük mutluluk verdiğini söyledi. Ayrıca başarılarından dolayı öğrencilerine, öğretmenlerine, ailelerine ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

 

Şahin, konuşmasının devamında, okullarının mesleki donanıma, iş ahlakına sahip bireyler yetiştirmek ve yüksek öğrenime hazırlamak misyonu ile hareket ettiğini dile getirerek,  sadece akademik başarılarıyla değil sportif başarılarıyla da İnegöl’ün marka okullardan biri olduklarını söyledi. Okul, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliğinin okullarında  etkin kullanıldığını ,ekip çalışması sonucu  başarıya ulaştıklarını belirtti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş