“O sen bu sene hocam”

Diyarbakırspor’un temsilcimiz İnegölspor ile oynayacağı müsabaka öncesi ilçemize girişiyle kendilerini Diyarbakırlı vatandaşlar karşıladı. Daha sonra Angelacoma Hotel’ine geçen Diyarbakırspor yetkilileri, Diyarbakırlı vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Diyarbakırlı bir vatandaşın, ” Hocam biz Diyarbakırlıyız. Ama gönlümüz İnegölspor’dan yana. O sene bu sene hocam” demesi ise geceye damga vurdu.

Yayınlama: 08.12.2014
613
A+
A-

Diyarbakırspor’un temsilcimiz İnegölspor ile oynayacağı müsabaka öncesi, Diyarbakırspor kafilesini Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve İnegölsporlu yöneticiler ve çok sayıda Diyarbakırlı vatandaşlar karşıladı.

 

HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ DOSTLUĞUN KAZANMASINI İSTİYORUZ






Karşılama töreninin ardından kısa bir açıklamada bulunan Diyarbakırspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan “Her şeyden önce temennimiz maçın dosthane bir şekilde geçmezi. Bizim buraya 2. gelişimiz. Daha önce geldiğimizde 2-1 kaybetmiştik. O zaman da şimdi de çok iyi bir şekilde karşılandık. Aynı şekilde maç anında da iyi bir atmosferin olacağını umuyoruz. Herşeyden önemlisi dostluğun kazanmasını istiyoruz” dedi.

 

BU GURUPTAN ÇIKABİLECEK GÜCÜ VAR

İnegöl’de ikamet eden fakat Diayarbakırlı olan Mustafa Güneş’in, “Hocam biz Diyarbakırlıyız. Ama gönlümüz İnegölspor’dan yana. Bu guruptan çıkabilecek gücü var.Şampiyonluk hesapları yapılıyor. O sen bu sene hocam” sözlerini duyan Diyarbakırspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, tebessümle karşılık verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş