Olimpik’te 10. turnuva başladı

Olimpik Halı Saha Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın 10’uncusu start aldı. İlk maçta geçtiğimiz yılın şampiyon takımı Müftülük, son saniyede gelen golle İNGAZ’a 1-0 mağlup oldu.

Yayınlama: 28.04.2016
531
A+
A-

2006 yılında başlayan ve her yıl gerçekleştirilen Olimpik Halı Saha Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nın 10’uncusu geçtiğimiz Salı günü başladı. 4 grup halinde oynanan turnuvada 20 takım boy gösteriyor.

 

1,5 AYLIK ZORLU PERİYOT






Organizasyonla ilgili bilgiler veren Turnuva Tertip Komitesi üyesi Metin Elmacı, “2006 yılında başlamış olduğumuz Olimpik Halı Saha Turnuvası aralıksız olarak devam ediyor. İlk yıllarda daha amacına uygundu fakat son yıllarda biraz amacına uygun olmayan hareketler yaşanıyor. Her şeye rağmen turnuva kardeşlik içerisinde geçiyor. Bu yıl organizasyonumuzu 20 takımın katılımı ile gerçekleştiriyoruz. Katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Açılış maçını geçen yılın şampiyonu Müftülük ile İNGAZ takımları arasında başlattık. İnşallah kazasız, belasız, sakatlıksız devam eder. Yaklaşık 1,5 ay boyunca sürecek olan turnuvada ter dökecek olan herkese başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

GRUPLAR

4 grup halinde gerçekleşen turnuvada 20 takım yer alıyor. A Grubu’nda; Müftülük, Özel Eğitim, Yenice M.E.M., İNGAZ, Oylat A.Ş., B Grubu’nda; M.E.M. İlköğretim, Y. Rehabilitasyon, Aritmi Hastanesi, İnegöl Belediyesi, M.E.M. Lise, C Grubu’nda; Bölge Trafik, BUSKİ, Acil 112, Gümrük Müdürlüğü, TEİDAŞ, D Grubu’nda ise; Hükümet Konağı, Devlet Hastanesi, Cihangir Hastanesi, İnegöl Adliyesi ve PTT Müdürlüğü takımları yer alıyor.

 

Turnuvanın finali 2 Haziran tarihinde oynanacak.

 

HABER: Recep DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş