Ömer Bakay Doğanspor’da

İnegöl’ün 2.Amatör küme ekipleri’nden Doğanspor, hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. İlk olarak, teknik heyet üzerinde çalışmalar yapan Doğanspor yönetimi, Teknik Direktör Ömer Bakay ile anlaşmaya vardı.

Yayınlama: 01.07.2014
961
A+
A-

Kulüp lokalinde yapılan imza töreninde bir konuşma yapan Doğanspor İkinci Başkanı İlker Akgüller, Genç ve güçlü bir ekip oluşturduklarını, planlanan hedefler doğrultusunda çalışmalar yapacaklarını söyledi. İlk planda altyapıya önem vereceklerini ve bütün yaş gruplarında liglere katılmayı hedeflediklerini belirten Akgüller, “Amacımız, Doğanspor’u yarınlara teslim etmektir. 2.Amatör küme için uzun bir süre var. Mutlaka iyi bir kadro oluşturup hedefe gideceğiz. Genç bir yönetim olduğumuz için genç bir ekiple anlaşmak istedik. Bizim yapımıza uyan ve bizim hedeflerimize yakın olan Ömer Bakay ve ekibi anlaşma sağladık. Allah utandırmasın hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BAŞARILARI HEP BİRLİKTE SAHİPLENECEĞİZ

Doğanspor ile anlaşmaktan son derece mutlu olduğunu belirten teknik direktör Ömer Bakay” Ben ve yardımcılarım, inşallah yönetimin ve taraftarlarımızın yüzünü kara çıkartmayız. Doğanspor köklü bir kulüp, başarıya aç bir kulüp, başarıları hep birlikte sahipleneceğiz. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” dedi.






Doğanspor’da Ömer Bakay’ın yardımcılıklarını, İbrahim Sarı ve Samed Özçömlekçi yapacak.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş