İnegölspor yanlış teşhis kurbanı

İnegölspor’un başarılı futbolcusu Ali Akburç, yanlış teşhis kurbanı oldu. İnegöl’de bir özel hastanede çektirdiği 2 MR ve 1 ultrason sonucu hiçbir şeyi olmadığı söylenen Akburç’un ayağında 4 santim yırtık çıktı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Akburç, bahsi geçen hastane ile ilgili bir şikâyette bulunmayacağını belirterek ‘Onlar cevabını almışlardır’ dedi.

Yayınlama: 24.04.2014
899
A+
A-

İnegöl’de bir özel hastanede çektirdiği 2 MR ve 1 ultrason sonucu hiçbir şeyi olmadığı söylenen Akburç’un ayağında 4 santim yırtık çıktı.

 

ŞİKÂYETTE BULUNMAYACAĞIM. ONLAR CEVABINI ALMIŞLARDIR






Sakatlık öncesi yaklaşık 10-12 günlük üst adale ağrısı çektiğini belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor futbolcusu Ali Akburç konuyla ilgili olarak şunları söyledi: Ama artık profesyonelliğin gerektirdiği gibi sakatlıkta ne olduğunu biliyoruz. Ben yırtık olduğunu biliyordum ama MR çektirmek istedim. İlk anlarda bir şey çıkmadı. 1 hafta sonra tekrar MR çektirdik. ‘Grade 1’ yazdılar yani hafif zorlanma var dediler. Ben ayağımın kötü olduğunu biliyordum, bir spor hekimine göstermek istedim. Ankara’ya gittiğimde ayağımda 4 santim yırtık olduğunu söylediler. Burada bir yanlışlık var. Bu insan sağlığı! Ben idmana çıksaydım belki idmanda ayağımı koparacaktım. Bana 2 MR’da da hiçbir şey görmediklerini söylediler ve ben ağrım olduğunu söylememe rağmen ‘Senin ağrı eşiğine bağlıdır’ diye bir cevap aldım. Ultrason ile bakıyorlar ultrason ile göremiyorlar. Hadi MR’ı yanlış çekti ultrasonla nasıl göremiyorsunuz. Böyle bir hikâye geçti başımdan. Allah’tan ben kendimi bildiğim için ayağımı biraz korudum ve daha büyük bir sakatlıktan kurtuldum. Şikâyette bulunmaya gerek yok. Çünkü bilmedikleri belliydi. Ben de biliyorum, kendimi de biliyorum. Ben ayağımı gösterirken de ‘benim ayağım yırtık’ diye söyledim. MR’ı çektirip başka bir yerde okutacağımı da söyledim. Bu sakatlıkları spor hekiminin görmesi daha önemli. Bir şikâyette bulunmayacağım. Onlar cevabını almışlardır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş