Rendi Mobilya’da final heyecanı

Bursa TÜFAD’ın bu yıl 29’uncusunu düzenlediği Olgunlar Futbol Turnuvası’nda İnegöl’ü temsil eden Rendi Mobilya, zorlu müsabakaların ardından finale adını yazdırdı.

Yayınlama: 09.06.2015
837
A+
A-

Bursa TÜFAD’ın bu yıl 29. kez düzenlediği Olgunlar Futbol Turnuvası’nda İnegöl karması Rendi Mobilya olarak oynadığı maçlarda farklı sonuçlar alıyor. Veteranlar tüm takımlar arasında en golcü takım durumunda. Şu ana kadar oynadığı maçlarda 32 gol atan olgunlar finale kaldılar. Rendi Mobilya takımında Fenerbahçeli İsmail Güldüren, Bursasporlu İzzet Kaya, İlker Işıldak gibi profesyonel yıldızların yanı sıra yıllarca amatör kümede top koşturmuş Celalettin Barut, Özden Suvat, Aydın Ungan, İbrahim Oğuzay (Şota ), Mustafa Küçük, Hakan Serbest, Tansu Yılmaz gibi isimler yer alıyor.

 

KRALLIK KAYA’YA EMANET






Turnuvada gol krallığı sıralamasında İnegöl’den İzzet Kaya 11 golle birinci sırada bulunuyor.

 

FİNAL ATATÜRK STADI’NDA

Bursa Atıcılar sahasında oynanan yarı final maçında rakibini 4-1 yenen veteranların gollerini İlker (2, İzzet ve Hakan attı. Rakibin de Türkiye Süper Ligi gol kralı Okan Yılmaz, Bursasporlu stoper Selim gibi eski yıldızlar olmasına rağmen ilk 25 dakikada 4-0 öne geçen Rendi Mobilya karşılaşmayı rahat kazandı. Daha önce turnuvada yer alan hiç bir takım İnegöl’e şampiyonluğu getirme başarısını gösteremedi. Final maçının ardından bir ilki başarmak isteyen Rendi, Çarşamba günü 20.30’da Bursa Atatürk Stadı’nda finale çıkarak kupayı İnegöl’e getirmek istiyor.

 

KUPAYI İNEGÖL’E GETİRMEK İSTİYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan takım sorumlusu İsmail Yaprak, “İyi bir takımımız var. Normal şartlarda kupayı almamız gerek. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda rahat sonuca gittik. Finali de kazanıp kupayı İnegöl’e getirmek istiyoruz. Çarşamba akşamı İnegöllü futbolseverleri Atatürk Stadı’na bekliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş