“Sadece taraftar değil, kardeşiz”

İnegöl Beşiktaş Çarşı Taraftar Gurubu, rahatsızlığı nedeni ile İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Metin Demircan’ı ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Çarşı İnegöl Taraftar Gurubu Yöneticilerinden Atakan Özenoğlu, “Biz sadece taraftar değil kardeşiz. İyi günde de, kötü günde de birbirimizin yanındayız” dedi.

Yayınlama: 22.12.2014
1.427
A+
A-

Beşiktaş Metin olarak bilinen Metin Demircan’ın rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmasının üzerine İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan sonra İnegöl Beşiktaş Çarşı Taraftar Gurubu’da geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

 

ARKADAŞLARININ EN ZOR ZAMANLARINDA BİLE YANINDA OLACAK






Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan Çarşı İnegöl Taraftar Gurubu Yöneticilerinden Atakan Özenoğlu, “Metin abimizi çok seviyoruz. Bazen TV’den bile maçlarımızı takip ederken, stat havası veriyor bizlere. Onun rahatsızlandığını duyunca üzüldük. Kendisini en kısa zamanda yanımızda görmek istiyoruz. Biz İnegöl Çarşı olarak kendisini ziyarete geldik. Bizim benimsediğimiz taraftar, sadece beraber tezahürat yapmak, takımını desteklemek değil. Bizim benimsediğimiz taraftar hem takımı için elinden geleni yapacak hem de arkadaşlarının en zor zamanlarında bile yanında olacak. Biz sadece taraftar değil, kardeşiz. Metin abimizi ziyaretimizden sonra Bursa’ya gideceğiz. Bir kardeşimiz daha hastanede. Dediğim gibi biz sadece taraftar değil, kardeşiz” dedi.

 

KENDİMİ İYYİ HİSSETMEME NEDEN OLUYOR

Rahatsızlığından dolayı hastanede yattığını belirten Metin Demircan, böyle ziyaretlerle kendini daha iyi hissettiğini ve mutlu olduğunu belirterek, “Kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Onların beni ziyarete gelmesi, kendimi iyi hissetmeme neden oluyor. Kendilerinden Allah razı olsun. İnanıyor ve ümit ediyorum ki, en kısa zamanda yanlarında olacağım” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş