Şampiyon sporcudan Yücel’e ziyaret

Türkiye Wushu Federasyonu Budokaido (Fullcontact Karate) branşI Bursa İL Seçmeleri’nde başarılı olup Milli Takım seçmelerine katılan ve buradaki başarısıyla Milli takıma seçilerek bu alanda milli sporcu olma ünvanını elde eden İnegöllü sporcu Kadir Halim ve Milli takım Antrenörlüğüne seçilen hocası İsmail Kocal İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel’i makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 06.05.2016
603
A+
A-

Ziyarette açıklamalarda bulunan Yücel, “Ben Milli takım seçmelerinde kilosunda 3. olarak milli takıma seçilen Inegöllü sporcumuz Kadir Salim’i ve hocası İsmail beyi tebrik ediyorum. 15 günlük kamp sonunda 21/26 Nisan tarihleri arasinda Antalya Kundu’da  düzenlenen Avrasya Budokaido (Fullcontact Karate) yarışmasında 2.si olarak büyük başarı sağlayan sporcumuz, İnegöl Halk Eğitim Merkezince açılan kurslarda yetişerek başarılı olmuştur. Bu manada kendisine diğer arkadaşları ile birlikte salonlarını açan İnegöl Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne, İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne  ve Antrenörü İsmail Kocal’a teşekkür ediyorum. Sporcumuz Milli sporcu olarak artık bundan böyle devletin imkanlarından daha fazla yararlanma şansına sahip olacak. Başarıları artarak devam edecektir” dedi.

 

21/26 Nisan tarihleri arasinda Antalya Kundu’da  düzenlenen IFK Budokaido – Kyokushin Eurasia Open Championschips yarışmasına 17 ülkeden sporcular katıldı. İnegöl Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü Lisansı  ile müsabakalara Kadir Halim sporcu, milli takım antrenörü olarak da İsmail Kocal katılmıştı.






 

HABER: Uğur KESEN

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş