Şampiyonluk yolunda kenetlenme zamanı

2014-2015 sezonunun başlayacak olması nedeni ile İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, İnegölspor Tesisleri’nde çeşitli açıklamalarda bulundu. Yıldırım konuşmasında, şampiyonluk yolunda tüm camianın kenetlenmesi gerektiğini söyledi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 27.08.2014
636
A+
A-

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, başlamasına sayılı günler kalan 2014-2015 futbol sezonu öncesi kulüp tesislerinde bazı açıklamalarda bulundular.

 

BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Başkanı Eşref Güç, “Ben önce centilmenlikten yanayım. Maçlarımız 3 ihtimalli sonuçtur. Taraftarlarımızın her zaman bizi desteklemesi gerekiyor. Mağlubiyette de galibiyette de yanımızda olmaları lazım. Biz önce kendimize bakacağız. Çok uzun bir maratona çıkıyoruz. 34 hafta gerçekten uzun bir maraton. Neyin ne olacağı belli olmayan bir maraton… Eğer biz kardeşliğimizi arkadaşlığımızı pekiştirirsek, hedefe ulaşırız. Hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonluk olmaz Play-Off olur ama amaç şampiyonluk. O yüzden kenetlenmemiz lazım. Birbirimize sahip çıkmamız lazım” dedi.

 

CENTİLMENLİĞİMİZİ GÖSTERELİM

Taraftarlara seslenen Eşref Güç, “Gelen taraftarları küfürsüz ve gerçekten nazik bir şekilde karşılamamız lazım. İnegölspor’un ne kadar centilmen olduğunu Türk futboluna göstermemiz gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

4-5 HAFTAYA İHTİYACIMIZ OLACAK

Verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise, “Neler yapabiliyoruz özellikle son kamptaki hazırlık maçlarında gördük. Ne kadar eksiğimiz var onları görmüş olduk. Bu haftada maça kadar uzun bir süremiz var. Maça hazırlanmaya devam edeceğiz. Bütün takımlar lige ne kadar hazırsa, biz de o kadar hazır olmaya çalışacağız. Bu takımın ideal bir oyunu var ve o oyuna ulaşmak içinde diğer takımların olduğu gibi 4-5 haftaya ihtiyacımız olacak. Ama Pazar günü bütün hazırlıklarımızı yaparak maça çıkmış olacağız” diye konuştu.

 

TRANSFER NOKTALANDI

Transferi bitirdiklerini aktaran Şaban Yıldırım, “En son Mehmet Besler ile anlaştık. Onun biraz sakatlığı var. Aramıza gelebilmesi 3-4 hafta sürecek. Biz bu kadroyla en azından devre arasına kadar devam edeceğiz. Devre arasında yeni oyuncular aramıza katılabilir veya hiç katılmaz. Bazı oyuncular gelişsinler diye belki başka tasarrufta bulunulabilir ama devre arasına kadar bu kadromuzla devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

İNEGÖL SEYİRCİSİ HER ZAMAN CENTİLMENDİR

Taraftarın heyecanlı olduğunu belirten Yıldırım, “O heyecanlarını Pazar günü centilmenlik çerçevesinde sahaya yansıtacaklardır. Zaten İnegöl seyircisi her zaman centilmendir. Tribünleri dolduracaklardır. İnşallah onların da hoşuna gideceği bir sezon olur. Ama bunun için onların da yerinde yapması gereken şeyler var. Onları da biz onlardan bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş