Sarıyer’de zorlu randevu

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, bugün Sarıyer deplasmanında puan arayacak. Liderlik umutları tükenen temsilcimizde amaç ligi en iyi yerde bitirebilmek.

Yayınlama: 13.03.2015
658
A+
A-

Geçtiğimiz hafta alınan mağlubiyetin ardından taraftarı hayal kırıklığına uğratan temsilcimiz, ligi en iyi yerde bitirmenin planlarını yapıyor.

 

3 PUAN ŞART






Deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak ekibimiz, 3 puan parolası ile sahaya çıkacak. Ard arda yaşanan puan kayıplarından sonra rakipleri ile arasındaki puan farkının açılmasıyla, ekibimizin liderlik umudu ise tükenmiş durumda. Ligde 45 puan ile 3 sırada puan cetvelinde kendine yer bulan İnegölspor, ligde 38 puan toplayan ve puan cetvelinde maç eksiği ile 6. sırada kendine yer bulan Sarıyer’e konuk olacak.

 

BANDIRMA EVİNDE, GÖZTEPE DEPLASMANDA

Ligde temsilcimiz İnegölspor’un üstünde bulunan iki kulüpten biri olan Bandırmaspor, kendi evinde Kırklarelispor’u konuk edecek. Bir diğer rakibimiz Göztepe ise,  Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacak. Bandırmaspor ve Göztepe’nin puan kaybı yaşamaları durumda temsilcimiz ile olan puan farkı’da düşecek ama puan cetvelindeki sıralama değişmeyecek.

 

GÖZLER FORVETLERDE

Sezon başında İnegölspor’un en skorer ismi olan Raif Demir’in sakatlanmasının ardından, Gençlerbirliği’nden transfer edilen Ersel Aslıyüksek’ten ligin ikinci devresi ilk bölümünde üst düzeyde verim alan temsilcimiz, sonraki haftalarda ise forvet oyuncularından istenilen verimi alamadı.

 

MAĞLUBİYET UÇURUMA GÖTÜREBİLİR

1 Maçı eksik Sarıyer ile deplasmanda karşılaşacak ekibimiz, mağlubiyet ile ilçemize dönmesi durumunda tehlike çanları çalmaya başlayacak. Hayatspor ve Nazilli Belediyespor’un son haftalardaki etkili performansı ve temsilcimizin son haftalardaki performansının karşılaştırılması durumunda, temsilcimizin alacağı mağlubiyetin ardından alt sırada bulunan rakipleri ile olan puan farkı iyice azalacak. Temsilcimizin puan kaybetmesi ve Hatayspor’un galibiyet alması durumunda ise temsilcimiz puan cetvelinde 4. Sıraya gerileyecek.

 

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş