BURSASPOR, GALATASARAY MAÇINA DAUM’SUZ GİTTİ

Bursaspor, yarın Galatasaray ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçı için İstanbul’a hareket etti.

Yayınlama: 25.03.2014
824
A+
A-

Yeşil-beyazlı takımla yollarını ayıran Cristoph Daum ile yardımcısı Rudi Verkempinck İstanbul’a gitmezken, takımın başında yardımcı antrenör İrfan Buz yer aldı. Otobüsün önünü kesen bir taraftar ise, “Yeter artık, kazanmadan gelmeyin” diye bağırdı. 
Bursaspor, sabah saatlerinde basına kapalı yaptığı idmanın ardından akşam saat 17.30’da Özlüce Tesisleri’nden İstanbul’a hareket etti. Sabahki antrenmana katılmayan Christoph Daum, İstanbul’a da gitmedi. Takımı İstanbul’a yardımcı antrenör İrfan Buz nezaretinde gitti. Yeşil-beyazlı takım, Galatasaray’a karşı İrfan Buz yönetiminde oynayacak.

YÖNETİMİN AĞZINI BIÇAK AÇMIYOR
Christohp Daum’un ise sabah saatlerinde tesislere gelerek eşyalarını toplayıp ayrıldığı öne sürüldü. Bu arada, Daum için toplanan Bursaspor Yönetim Kurulu ise çıkışta herhangi bir açıklama yapmadı. Başkan Erkan Körüstan, takım otobüsünün arkasından tesislerden ayrıldı. Yaşanan Daum krizi sebebiyle basın mensupları tesislere alınmadı. Çıkışta Bursaspor otobüsünün önünü kesen bir taraftar, “Yeter artık. Kazanmadan gelmeyin” diye bağırdı.
Bursaspor kafilesinde; Sebastien Frey, Harun Tekin, Okan Kocuk, İbrahim Öztürk, Ethem Ercan Pülgir, Renato Civelli, Taye Taiwo, Şener Özbayraklı, Michael Basser, Ozan Tufan, Şamil Çinaz, Bekir Yılmaz, Fernando Belluschi, Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Ferhat Kiraz, Stanislav Sestak, Oğuz Han Aynaoğlu, Batuhan Altıntaş yer aldı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş