Spor etkinlikleri başlıyor

İnegöl Gençlik Spor Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu, Yaz Okulları adı altında birçok spor dalına hitap eden spor etkinlikleri başladı.

Yayınlama: 26.06.2014
780
A+
A-

Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış programında Gençlik Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel bir konuşma yaparak, spor etkinliklerinin startını verdi.

 

İYİ BİR SPORCU OLMAK İÇİN DİSİPLİNLİ DE OLMAK GEREKİYOR






Sporculara başarılar dileyen Gençlik Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, “İlçe Spor Gençlik Müdürlüğümüzün Yaz Okulları adıyla düzenlemiş olduğu spor etkinliğini başlatıyoruz. Bugün açılış programını yapıyoruz. Yaz Okullarımız 5 Eylül’e kadar devam edecek. 1.etabımız bugün başlıyor. 4 etap halinde olacak. Yaz boyunca 4 farklı grubu buraya toplayıp salonların tamamında çalışma yapacağız. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Yaz tatilini güzel geçirmenin yanında iyi bir sporcu olmak için disiplinli de olmak gerekiyor. Kapalı Spor Salonu, Belediye Spor Salonu, okulların spor salonları ve Gençlik Spor Müdürlüğüne ait olan tesislerin tamamı ücretsiz spor yapmak isteyenlere açık” dedi.

 

YAZ OKULLARI ÜCRETSİZ

Sporcu eğitimlerinin ücretsiz olduğunu ifade eden Yücel, “Yaz Okulları tamamen ücretsiz. Velilerimizi bekliyoruz. Birincisine yetişemeyen iki, üç ya da dördüncüsüne yetişebilir. Branş olarak halter, voleybol, masa tenisi, tenis, karate, güreş, badminton ve yüzme branşlarımızda ilk etapta 103 öğrencimiz var. Bocche ve futbol gibi branşlarımız da var. İlk etapta talep olmadığı için açamadık. Diğer etaplarda 8 ya da 10 öğrenci ile açılabilir. Güzel bir yaz tatili geçirmeniz dileğiyle katılan bütün sporcu arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Sağlıklı bir insan, iyi bir sporcu olmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullanarak konuşmasını tamamladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş