Süper Amatör’de ilk yarı sona erdi

Bursa Bölgesi Süper Amatör Lig’de normal sezonun ilk yarısı sona erdi. 3 temsilcimizin sahaya çıktığı 11. hafta maçlarında temsilcilerimiz 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.

Yayınlama: 22.12.2014
712
A+
A-

Süper Amatör Lig’de normal sezon 11. hafta maçları ile geride kaldı. Kurtuluşspor’un BAY olarak geçirdiği haftada 3 temsilcimiz sahaya çıktı.

 

KARADENİZ FIRTINASI DEVAM EDİYOR






A Grubu’nda sezonun flaş takımlarından olan Karadeniz Güvenspor ilk yarının son maçında sahasında Şükraniyespor’u ağırladı. Maça etkili başlayan temsilcimiz ilk yarıda bulduğu goller ile soyunma odasına 2-0 önde gitti. 2. yarıda skorun verdiği rahatlıkla oynayan temsilcimiz rakibinin bulduğu teselli sayınıa rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı ve ilk yarıyı galibiyetle noktaladı. Bordo-mavililer bu galibiyetin ardından puanını 22’ye çıkardı ve play-off potasındaki yerini korudu.

 

KAFKAS TEPETAKLAK

B Grubu’da sezona iyi başlayan ve 9 hafta boyunca liderlik koltuğunu kimseye kaptırmayan Kafkasspor’da düşüş sürüyor. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yapan ve geçtiğimiz hafta teknik direktör değişikliğine giden Kafkasspor bu haftada kötü gidişe dur diyemedi. Temsilcimiz deplasmada karşılaştığı Gürsu Belediyespor karşısında varlık gösteremedi ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Temsilcimiz aldığı bu sonucun ardından 16 puanda kaldı.

 

YENİCE ADIM ADIM ZİRVEYE

Sezona istediği gibi başlayamayan ve yaptığı puan kayıplarının ardından zirveden uzaklaşan Yenicespor ilk yarıyı mutlu kapattı. Son haftalarda aldığı puanlar ile adım adım üst sıralara tırmanan temsilcimiz bu hafta deplasmanda Arabayatağıspor ile karşılaştı. Rakibini 3-2 deviren Yenicespor aldığı 3 puan ile ilk yarıyı 16 puanla noktaladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş