Taekwondocular ödüllendirildi

24 Aralık’ta yapılan Taekwondo Anadolu Ligi Bursa Seçmelerinde kilolarında dereceye giren taekwondocular, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ödüllendirildi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 01.01.2015
907
A+
A-

Taekwondo Anadolu Ligi Bursa Seçmelerinde birinci, ikinci ve üçüncülük elde eden Taekwondocular ödüllendirildi.

 

BELEDİYESPOR 1.500 LİSANSLI SPORCUYA ULAŞTI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş, “Birinci olan sporcular 11-12 Ocak’ta ilk tur elemelerine katılacaklar. İnsanlarımızın sadece spor yapması bile bize göre bir başarıdır. Ama beraberinde gelen madalya ve dereceler de motivasyonumuzu arttırıyor. Bize bu mutluluğu yaşattıkları için tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Sporcularımız ilçemizin gururu olmaya devam ediyor. İnegöl Belediyesi olarak rutin belediyecilik çalışmalarımızın yanı sıra şehrimize spor yatırımlarımız devam ediyor. Sporu özellikle çeşitlendirmeye çalışıyoruz ve bu manada da salon sporlarına çok önem veriyoruz. 2009 yılında Belediyespor uygulamasıyla başlattığımız hamleyi hepimiz biliyoruz. Yaklaşık 5 yıl oldu ve hamdolsun güzel işlere imza attık. Voleybol ana branşımız ve şuanda da 1. Lig’de 2 yıldır mücadele eden bir takımımız var. İlçe sporuna canlılık getiren İnegöl Belediyespor, salon sporları başta olmak üzere birçok dalda sporcular yetiştiriyor. İlgilendiği branşlarda Türkiye çapında mücadelelere katılıyor. Bu yönüyle İnegöl Belediyespor’u hem Türkiye tanıyor, hem de İnegöl’ün tanıtımına katkı yapıyor. Halkımızdan gelen talepleri dikkate alarak Kış Spor okulları ve Yaz Spor Okullarında toplam 9 branşta düzenlenen kurslarda Voleybol, Basketbol, Yüzme, Masa Tenisi, Kort Tenisi, Güreş, Halter, Taekwondo ve His branşlarına yer vermekteyiz. Bugün 9 branşta hizmet veren Belediyespor;geçen bu kısa süre içerisinde yaklaşık 1.500 lisanslı sporcuya ulaştı. Başarıda emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

 

GURUR TABLOSU

Anadolu Ligi Bursa Seçmelerinde Birincilik elde edenler; Ayşe Selvi Ateş 55 kg, Pelin Okçal 59 kg ve Samet Ahmet Baytemur 65 kg. İkincilik elde edenler; Baran Barış Mercan 33 kg, Burak Emin Kaya 65 kg ve Yunus Emre Çalılar 55 kg. Üçüncülük elde edenler; Zeynep Hazal Kartal 41 kg, Şevval Büyük 37 kg, Kadir Yıldızhan 41 kg, Emircan Bayram 33 kg.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş