Tobby Peter Kurtuluşspor’da

Bursa Süper Amatör B Grubunda mücadele eden Kurtuluşspor, devre arası transfer süresinin bitimine sayılı günler kala, BAL Liginde Mücadele eden Gençlergücü’nden orta saha oyuncusu 23 Yaşındaki Tobby Peter Pharıogun’u transfer etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 13.02.2015
1.030
A+
A-

Bal Liginin gözde sporcularından olan, Futbolculuk hayatına Nijerya da başlayıp, birçok kulüpte top koşturan ve yaklaşık 6 yıl önce Türkiye’de futbol hayatına başlayan Tobby, Türkiye de çeşitli kulüplerde oynadıktan sonra, geçtiğimiz sezon ortasında Gençlergücü spor kulübüne transfer olmuştu.

 

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ VE ÇALIŞMAYI GÖSTERECEĞİZ






İmza törenin de Konuşan yeni transfer Tobby  ’’Futbol oynamayı çok seviyorum. BAL ligi hedefi olan bir takıma gelmekten son derece mutluyum. Bugünden itibaren Kurtuluşspor’un başarısı için elimizden gelen gayreti ve çalışmayı göstereceğiz. Taraftarlardan tek isteğimiz maçlarda bizleri yalnız bırakmasınlar’ dedi.

 

GENÇLERGÜCÜ’NE TEŞEKKÜR

Futbol Şube Sorumlusu Alpaslan İlhan transfer sürecini büyük bir titizlikle ve başarı ile yürüttüklerini ve Tobby takıma kazandırdıklarını ifade etti. Transfer için kendilerine yardımcı olan ve gerekli kolaylığı gösteren Gençlergücü Kulüp Başkanı Ergün Yıldız ve Yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ettiklerini söyledi.

 

SES GETİRECEK 1-2 TRANSFER OLABİLİR

İlhan, transferin bitmesine sayılı günler kala 1 veya 2 kritik noktaya tecrübeli ve ses getirecek transferler yapabileceklerini ifade etti. BAL liginde mücadele eden tecrübeli orta saha oyuncusu Tobby takıma kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını Belirten Alpaslan İlhan, “Daha öncede belirttiğimiz gibi hedefimiz takımımızı Bal ligine çıkarmaktır. O nedenle yönetim olarak hiçbir fedakârlıktan kaçmadan, üst liglerde forma giymiş kaliteli sporcuları takıma katmaya devam ediyoruz. Tobby takıma katkı sunacağına inandığımız sporculardan birisi ve bu yönde yaptığımız çalışmalar neticesinde kulübüyle anlaşarak takıma transferini gerçekleştirdik. Tobby’nin iyi derece de Türkçe bilmesi takıma rahat uyum sağlamasına vesile olacaktır. Takım disiplininden kopmadan mücadelemizi sürdürüp, BAL Ligine yükselmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yeni transferlerimiz takıma hayırlı uğurlu olsun, bütün sporcularımıza kazasız, sakatlıklardan uzak bir sezon diliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş