TÜFAD’dan sezon öncesi nezaket ziyareti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi yeni sezon öncesi Bursa’daki kulüplere gerçekleştirmiş oldukları ziyaretler kapsamında dün İnegölspor’u da ziyaret etti. Ziyarette konuşan TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ, “İnegölspor’a canı gönülden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yayınlama: 26.08.2014
764
A+
A-

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi, 2014-2015 futbol sezonu öncesi İnegölspor Yönetimine ve teknik heyetine yönelik olarak nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 

Ziyarette konuşan TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ şunları söyledi: İlçelerdeki takımlarımıza yeni sezonda başarılar dilemek için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu hafta da İnegölspor’u ziyaret edelim dedik. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ı tedavi gördüğü hastanesinde ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Başkanımız, İnegölspor’a büyük katkılar sağlamıştır. İnegöl, Bursa’yı temsil eden en iyi ilçelerimizden bir tanesi. Her kulübe eşit mesafede durmaya çalışıyoruz. İnegölspor’a canı gönülden başarılar diliyorum. İnşallah hedefledikleri konumda bu dönemi bitir, Bursa futbolunun da yüz akı olur diye düşünüyorum.






 

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise ziyaretten ötürü duydukları memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: İnşallah biz de İnegölspor olarak ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Bu sene güzel bir yapılanmaya girdik. Seyircisi, taraftarı, Bursa, yönetim olarak. Bilhassa Bursa’dan isteklerimiz var. Zaten Alinur başkanımız bize her konuda yardım ediyor. bursa büyükşehirden de destekler bekliyoruz. İnegöl, Bursa’nın parçasıdır. İnşallah layık olduğumuz şekilde İnegöl’ü temsil edeceğiz. Bundan sonra söz futbolcularımızda… Allah yardımcımız olsun. İnşallah bizi yolumuzdan saptırmasın.

 

TÜFAD Bursa Şube Başkan Yardımcısı Köksal Demiral ise “İnegölspor, İnegöl’ün pilot, lider takımı. İnegölspor, Bursaspor’dan sonra bu çevrenin en iyi takımlarından birisi. İnegölspor, iyi olduğu sürece bizlerde iyi oluyoruz. Onun için İnegölspor’a başarılar dilemek için geldik. İnegölspor’un birinci lige çıkmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

Ziyarette son olarak konuşan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım’da şunları kaydetti: Bizlere iyi dileklerini ilettikleri için teşekkür ediyorum. TÜFAD yönetiminin bizi ziyaret etmesi bizi memnun etti. Desteklerini göstermiş oldular. Bizim bu desteklere ihtiyacımız var.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş