Uluslar Arası Teakwondo’da HEM’den 2 madalya

Antalya Belek’te 10-11 Şubat 2015 tarihlerinde arasında yapılan Uluslararası Avrupa Kulüpler Teakwondo Şampiyonasına katılan Halk Eğitim Merkezi öğrencileri, toplamda 2 gümüş madalya kazandı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 17.02.2015
666
A+
A-

10-11 Şubat 2015 tarihlerinde Antalya/Belek’te yapılan Uluslararası Avrupa Kulüpler Teakwondo Şampiyonasına, İnegöl Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Teakwondo kurslarında eğitim gören 3 öğrenci, toplamda 2 madalya kazandı. Teakwondo Kurs öğretmenleri Mehmet Küçükdağ, Mustafa Ergen ve Halit Bilican tarafından yetiştirilen sporcular, şampiyonaya kısıtlı imkânlarla katıldı.

 

Genç erkekler 55 kg’da Avrupa 2.’si olan Mert Cinci, yarışmalara Yıldırım Belediyesi spor kulübü adına katıldı. Yıldız erkekler 65 Kg’da Avrupa 2.’si olan Melih Bayraktar, Kafkasspor Kulübü adına yarışmalara katıldı. Minikler 40 Kg’da 8. olan Mahmutcan Çakal ise,  Karadeniz Güvenspor adına yarışmalara katıldı.






 

KISITLI İMKÂNLARLA MADALYA KAZANDILAR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan HEM Müdürü Burhanettin Özdemir, “Öncelikle Antalya’daki Avrupa Şampiyonasında derece yapan, madalya alan öğrencilerimizi kutluyorum. Zor şartlar altında yarışmalara katıldılar. Buna rağmen başarılı olup madalyalarla döndüler. Pek çok spor dalında kurslar açıyoruz. Bu kursiyerlerimiz hem ulusal hem de uluslararası yarışmalara katılıyorlar. Bütün bu sporcularımızı tek bir çatı altında toplamak istiyoruz. Kuracağımız kulüple bizim adımıza yarışmalara katılacaklar. Maddi anlamda daha fazla destek olabileceğimizi sanıyorum. Sadece salon sporlarında faaliyetimiz olacak. Halihazırda futbol, basketbol, voleybol, teakwondo, alpagu, atasavunma sanatı, kick boks, masa tenisi, satranc, bocce, badminton kurslarımız devam etmektedir. Bu sporcularımızın hepsine İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile koordineli çalışarak lisans çıkartılmasını sağlıyoruz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş