Veteranlar ve Halk Koşusu’na davet

30 Mayıs Cumartesi günü İnegöl Belediyesi ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan veteranlar ve halk koşusuyla alakalı bir basın açıklaması düzenleyen Başkan Alinur Aktaş İnegöl halkını koşuya katılmaya davet etti.

Yayınlama: 29.05.2015
615
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl halkını Veteranlar ve Halk Koşusu’na devat etti.

 

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ VE BİSİKLET ŞENLİĞİ DÜZENLEMİŞTİK






Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Aktaş; “gençlik haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Spor Müdürlüğümüz ve İnegöl Belediyesi olarak birlikte bir organizasyon düzenliyoruz. Yönetim anlayışı olarak spora verdiğimiz önem ve destek malumunuz. Çeşitli etkinlikler düzenleyerek halkımızı da spora teşvik etmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde doğa yürüyüşü ve bisiklet şenliği düzenlemiştik” dedi.

 

TÜM İLÇE HALKIMIZ KATILABİLİR

Başkan Aktaş konuşmasının devamında; “Düzenlediğimiz etkinliklere önümüzdeki Cumartesi günü saat 9.00 ‘da kültür park içerisinde gerçekleştireceğimiz veteranlar ve halk koşusu etkinliğiyle bir yenisini daha eklemiş olacağız. Bu koşuya bay, bayan ayırt etmeden tüm ilçe halkımız katılabilir” şeklinde konuştu.

 

7 GURUP YARIŞACAK

Düzenlenecek koşunun kategorileri hakkında bilgi de veren Aktaş, 13-19 yaş bay, bayan halk koşusu, 20-34 yaş bay, bayan halk koşusu, 35-39 yaş bay, bayan veteranlar, 40-44 yaş bay, bayan veteranlar, 45-49 yaş bay, bayan veteranlar, 50-54 bay, bayan veteranlar, 55 ve üstü bay, bayan veteranlar olmak üzere 7 grubun yarışacağını aktardı.

 

TÜM HEMŞERİLERİMİZİ HALK KOŞUSUNA KATILMAYA DAVET EDİYORUM

Müsabakaların Gençlik ve Spor Bakanlığı atletizm federasyonu kurallarına göre gerçekleştirileceğini hatırlatan Başkan Alinur Aktaş; “Koşular sonucunda ilk üçe giren bay ve bayanları madalya ile ödüllendireceğiz. Tüm hemşerilerimizi halk koşusuna katılmaya davet ediyorum. Müsabakaya katılmak isteyen vatandaşlarımız lisansı olanlar lisanslarıyla olmayan vatandaşlarımız ise nüfus cüzdanı ve sağlık raporuyla birlikte müsabaka öncesi programın yapılacağı alanda başvurularını yapabilirler” diyerek sözlerini sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş