Yas varken kutlama olmaz

Bursaspor yöneticisi ve İnegöl Bursasporlular Derneği’nin kurucusu Sezai Çelik, bir basın açıklaması gerçekleştirerek, Play-Off final müsabakasında İnegölspor’un rakibine yenilmesi nedeni ile İnegöl’de yas varken, Galatasaraylıların kutlama yapmasını kınadığını açıkladı.

Yayınlama: 27.05.2015
744
A+
A-

Bursaspor yöneticisi ve İnegöl Bursasporlular Derneği’nin kurucusu Sezai Çelik, kutlamalardan dolayı İnegöl’de kutlamalara katılanları kınadı.

 

İLÇESİNİN TAKIMINA SAHİP ÇIKMALI






Çelik; “Dün gece İnegöl Bursaspor Taraftarlar Derneği yönetimi olarak uzun uzun konuştuk ve böyle bir açıklama yapma ihtiyacı hissettik. Dernek Başkanımız Melih Şeker’in toplantısı olduğu için bu açıklamayı ben yapıyorum. Yıllardır söylediğimiz bir şey var; bu şehirde ve ilçelerinde yaşayanlar öncelikle Bursaspor sonra da ilçesinin takımına sahip çıkmalı. Ha Bursaspor ha İnegölspor. İkisi de yenilse üzülürüz. Biz bugün bu konuda haklı çıktık” dedi.

 

KINIYORUZ

Galatasaray’ın Süper Lig’de şampiyonluğa ulaştığını anımsatan Çelik, şöyle devam etti: “Galatasaray şampiyonluğa ulaşmadan 10-15 dakika önce İnegölspor, finalde penaltılarla kaybetti. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanımız, Kaymakamımız, İnegöl Belediye Başkanımız gitmişler. Büyük bir taraftar topluluğu oraya gitmiş. Taraftarlarımızın başı önde duruyor. Burada dev ekranda, kahvehanelerde, evlerde İnegölspor’u izlediler. Buna rağmen şampiyonluklar kutlanıyor. Dün akşam Galatasaray değil de Fenerbahçe yada Beşiktaş da şampiyon olsaydı aynı şeyi söylerdim. Ne yazık ki aynı kutlamaları onlar da yapacaktı. İnegölsporlular kan ağlarken; Galatasaraylıların bu kutlamaları yapmasını biz Bursasporlular olarak, İnegölsporlular olarak, İnegöllü olarak kınıyoruz. Buranın suyunu içiyorsun, karnını doyuruyorsun. Göllerinde barajlarında balık avlıyorsun, Uludağ’ın eteklerinde geziyorsun ama İnegölspor kaybederken; sen şampiyonluk kutluyorsun. Bunlara sorsan İnegölspor’luyuz derler. Beşiktaşlısı, Fenerlisi, Galatasaraylısı İnegöl tribünlerinde bağırırlar bir de Bursaspor’u hedef alırlar.  Kimin hangi takımı tuttuğunu gördük. Alanya’da İnegölspor formasının yanında Bursaspor formalılar vardı. Diğer takımların taraftarı var mıydı?” diye sordu.

 

Çelik, İnegöllülerin İnegölspor’a ve Bursaspor’a sahip çıkmalarını isterken; İnegölspor’un önümüzdeki yıl şampiyon olarak PTT 1.Lige çıkmasını, Bursaspor’un da Türkiye Kupası’nda şampiyon olmasını temenni etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş