Yeni yıldız adayları aranıyor

İnegölspor tarafından öğrencilerin tatil dönemlerini spor yaparak değerlendirmeleri, bir yandan da yetenekli öğrencileri keşfetme adına düzenlenen Futbol Okulu, 19 Haziran tarihinde başlayacak.

Yayınlama: 04.06.2015
722
A+
A-

Başvuruların 2003-2009 doğum tarihleri arasında alınacağı futbol okulu kayıtları ise 15 Haziran tarihine kadar İnegölspor altyapı tesislerinde yapılacak.

 

YETENEKLİ SPORCULAR ALTYAPIYA SEÇİLECEKLER






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Altyapı Genel Koordinatörü İrfan Kaptan, “İnegölspor altyapısı olarak her yıl düzenlediğimiz futbol okulu etkinlikleri 19 Haziran Cuma günü kulüp tesislerimizde başlayacak. 2003-2009 doğumlu sporcularımızın başvurabileceği futbol okulu kayıtları 15 Haziran Pazartesi gününe kadar altyapı tesislerimizde yapılacak. Gerekli görülen bölgelere servis imkânı da sağlanacak. Futbol okulumuzun 1. dönemi 19 Haziran tarihinde başlayacak ve 15 Temmuz tarihine kadar sürecek. 2. dönemi de 27 Temmuz tarihinde başlayıp, 21 Ağustos tarihinde son bulacak. Futbol okulumuzda yetenekli bulunan sporcularımız da altyapımıza seçilecek. Futbol okulu hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0224 713 88 24 numaralı telefondan istedikleri bilgileri alabilirler. Futbol okulumuzun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş