İnegölspor Pazarspor hazırlıklarına başlıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Gurup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, ligin 2. devre ilk maçında karşılaşacağı Pazarspor hazırlıklarına bugün tesislerinde başlayacak.

Yayınlama: 12.01.2015
743
A+
A-

Hazırlık çalışmalarını Antalya’da tamamlayıp ilçemize dönen İnegölspor, Pazarspor hazırlıklarını tesislerde sürdürecek.

 

İkinci yarı hazırlıklarını tamamlayan İnegölspor, Antalya’da yaptığı 4 hazırlık müsabakasında 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak İnegöl’e döndü.






 

HAZIRLIK MAÇLARI

İlk hazırlık müsabakasında Mudanyaspor ile karşılaşan temsilcimiz İnegölspor, rakibini Faruk, Okan, Semih ve yeni transfer Cihan’ın attığı gollerle rakibini 4-3 mağlup etti. 2. Hazırlık müsabakasında Bölgesel Amatör Lig 11. Gurup ekiplerinden Tekirdağspor ile karşılaşan temsilcimiz, rakibini geriye düşmesine rağmen Kaptan Kemal ve Yılmazın golleri ile 2-1 mağlup etti.  3. Hazırlık maçında 3 Lig 2. gurup ekiplerinden Payas Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz, genç futbolcularla çıktığı müsabakadan 3-0 mağlup ayrıldı. Son hazırlık sınavını Azerbaycan Premier Lig ekiplerinden şampiyonluk mücadelesi veren İnter Bakü karşısında veren İnegölspor, sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

 

PAZARSPOR HAZIRLIKLARI TESİSLERDE DEVAM EDECEK

2. Yarı hazırlıklarını Antalya’da tamamlayan İnegölspor, 2. yarının ilk maçı olan Pazarspor hazırlıklarına bugün itibari ile İnegölspor Tesisleri’nde devam edecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş