Yenicespor’da Sebahattin Göztepe güven tazeledi

Yenicespor kongresine tek Liste ile giren mevcut başkan Sebahattin Göztepe güven tazeledi. Kongrede tüzük değişikliğine gidildi. Tüzük değişikliğinin ardından yönetici sayısı 7’den 30’a çıkarıldı.

Yayınlama: 07.07.2014
1.232
A+
A-

Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Sebahattin Göztepe güven tazelerken, kulüp tüzüğünde yapılan değişiklikle yönetici sayısı da arttırıldı. 30 kişiden oluşan yeni yönetim belirlendi.

 

HEPİMİZİN ORTAK SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ






Tüzük değişikliğinin ardından kulüp Başkanı Sebahattin Göztepe, “Hepimizin ortak sevincini yaşıyoruz. Yıllar önce hayalini kurup başarıya odaklanarak geldiğimiz bu noktada Yenicespor’un büyük bir hızla aldığı yol hem bizleri, hem sizleri mutlu etmektedir” ifadelerini kullandı.

 

32 BİN TL BORÇLA DEVRALDI

Kulübü devraldıkları günden bu güne gelinen noktayı da anlatan Başkan Göztepe, “Bizim öncelikli hedefimiz altyapı gruplarını hazırlamak ve tesisleşmekti. O dönemde imkânlarımız sınırlıydı. İdmanlarımızı yapacak bir sahamız yoktu. Maçlarımızı oynayacak bir toprak sahamız vardı. Futbolcularımızın formalarını yıkayacak bir çamaşır makinemiz bile yoktu. Bir önceki yönetimden kulübümüz yaklaşık 32 bin TL borçla devraldı. Gelir düzeyi de sıfırdı. Burada kulübün gelirleri olarak bizlere kaynak olarak aktarılan yüzme havuzu iyi bir bedelle kiralanmıştı. Fakat parası alınamayıp bir de avukat masrafları ödenmişti. Yönetim olarak gerekli düzenleme ve iyileştirmeler için öncelikle kaynaklarımızı düzenledik” diye konuştu.

 

HEDEF 500 LİSANSLI SPORCU

Sebahattin Göztepe, yeniden Başkan seçilmesi durumunda yapacakları çalışmalardan da söz ederek şöyle konuştu: “Gelecekle ilgili bana tekrar görev verilirse, Ulu Önder Atatürk’ün de söylediği gibi bütün millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarf edilen çalışmanın önemi aynı kutsiyettedir özdeyişini ilke edinerek bu doğrultuda çalışmalar yapılacaktır. Mahalle olmamız nedeniyle kulübümüze kazandırdığımız mevcut değer ve kaynakları kaybetmemek için İnegöl Belediyesi ile çalışmalarımız sonsuza dek devam edecektir. Belediye ile temaslarımızı çok daha sıkı hale getireceğiz. Minik sporcularımız, yavrularımız var. Özellikle salon sporlarıyla ilgili lisanslı sporcu sayımızın en az 500 olmasını hedefliyoruz. Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır.”

 

YENİ YÖNETİMİ

Yenicespor’un Sebahattin Göztepe Başkanlığındaki yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Ali Uzun, Hamdi Turan, Abdullah Çetin, Sadık Bayraktar, Erol Yaran, Suat Aras, Serkan Yiğit, Aydoğan Savaş, İrfan Selimoğlu, Ali Göztepe, İsmail Çelik, Aydın Ayaz, Ali Enver Yazıcı, Mehmet Budaklı, Batuğ Uz, Sedat Aydın, İsmail Şentürk, Kani Kont, Vedat Tepe, Mustafa Hasırcı, Mahmut Özdemir, Fatih Piriştina, İbrahim Dursun, Harun Havanlı, Mehmet Akan, Ogün Şencan, Ahmet Dikkat, Erdoğan Göztepe, Volkan Kurhan.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş