Yerekonmazlar Kafkasspor’a sponsor oldu

Yerekonmazlar Mobilya, Süper Amatör küme B grubunda mücadele eden Kafkasspor kulübüne sponsor oldu.

Yayınlama: 19.12.2014
1.116
A+
A-

İkinci devre ile birlikte Kafkassporlu sporcular göğüslerinde Yerekonmaz adını ve logosunu taşıyacak.

 

BÜYÜK ŞİRKETLERİN KULÜPLERE DESTEK VERMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ






Yerekonmazlar Mobilya Sahibi Erhan Yerekonmaz, Firma olarak spora büyük önem verdiklerini ve desteklediklerinin ifade ederek, “İnegöllülere olan gönül borcumuz ve Türkiye‘de sporun daha da gelişmesi için yaptığımız çalışmalar çerçevesinde Kafkasspor’a destek olmaya karar verdik. Kulüplerimizin bizim gibi büyük şirketlerin desteğine çok ihtiyaçları var. Türkiye‘de sporun daha da gelişmesi için tüm büyük şirketlerin kulüplere destek vermesi gerektiğini düşünüyoruz” dedi.

 

KAFKASSPOR’A DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Konuşmalarına devam eden Yerekonmaz, “Sosyal projelere ve Kafkasspor’a desteğimizi sürdüreceğiz. Verdiğimiz desteklerle umarım spora faydamız olur, Yerekonmazlar Mobilya olarak en büyük arzumuz Kafkasspor’u Bal. Lig’de görmektir” ifadelerini kullandı.

 

GEREKLİ TÜM FEDAKARLIKLARI SÜRDÜRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Kafkasspor Kulüp Başkanı Metin Ungan, Yerekonmazlar Mobilya tarafından verilen sponsorluk desteğinin kulüp adına çok büyük bir önem arz ettiğini belirterek, “Yerekonmazlar Mobilya firmasının bizlere sponsor olması bizler adına çok büyük bir değerdir. Bizler bu değeri yaşatmak, geleceğe taşımak ve Kafkasspor’un başarısını yükseltmek adına gerekli tüm fedakarlıkları sürdürmeye çalışıyoruz. Yerekonmazlar Mobilya tarafından kulübümüze sağlanan destek, bu kulübün hem bugünü hem de yarınları için büyük adımlar atabilmemize vesile olacaktır. Maddi anlamda sağlanan bu destek bizlere manevi bir güçte olmuştur. Şehrimizde yatırımlarda bulunan ve istihdam sağlayan bir kuruluşun İnegöl’ümüzün büyük değerlerinden biri olan Kafkasspor Kulübü’ne sağladığı bu büyük destek ayrıca örnek teşkil etmiştir. Yerekonmazlar Mobilya Yönetimi ve çalışanlarına Kafkasspor Kulübü’ne sağladıkları destek için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş