Yönetimden taraftara teşekkür

İnegölspor Kulübü Taraftar Sorumlusu Metin Aydınlar, İnegölspor Tesisleri’nde bir basın açıklaması düzenleyerek, her koşulda kendilerine destek veren İnegölspor taraftarına, yönetim adına teşekkür etti.

Yayınlama: 19.11.2014
572
A+
A-

Metin Aydınlar, Tepecikspor deplasmanında, İnegölsporlu taraftarlara küfredildiğini ama İnegölsporlu taraftarların küfürlere karşılık vermeden olgun davrandığını söyledi.

 

YANIMIZDA HİSSETTİĞİMİZ BİR TARAFTAR KİTLESİNE SAHİBİZ






Tepecikspor galibiyeti ile puanlarını 26’ya çıkararak 2. sıradaki yerlerini koruduklarını belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor Kulübü Taraftar Sorumlusu Metin Aydınlar, “Bu hafta Bandırmaspor ile liderlik maçına çıkacağız. Sezon başından beri İnegöl’e ve İnegölspor’umuza yakışır bir şekilde takımımızın arkasında duran, mağlubiyet veya beraberlikten sonra bile takımını kucaklamasını bilen, desteğini her an yanımızda hissettiğimiz bir taraftar kitlesine sahibiz. Bizleri içeride ve dışarıda yalnız bırakmadılar ve tribünlerde hep kulüp menfaatlerini düşünerek hareket ettiler. Bu hafta Tepecikspor deplasmanında taraftarlarımızla bir kez daha gurur duyduk. Fahiş bilet fiyatlarına katlanıp tribündeki yerlerini aldılar. Devre arası ve maç sonu taşlandıkları halde hiçbir şekilde karşılık vermediler. Maç oynanırken kendilerine ve takımlarına yapılan küfürlü tezahüratlara aldırmayıp sadece takımlarını desteklediler. Bu birlik ve beraberliğin sezon sonuna kadar böyle gitmesini umuyorum. Bu hafta da her hafta olduğu gibi desteklerini bekliyoruz. Onlara güveniyoruz ve bugüne kadarki desteklerinden dolayı yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

 

YOĞUN İLGİ BEKLENİYOR

Haftasonu oynanacak olan Bandırmaspor maçına ilginin fazla olacağını düşündüğünü belirten Aydınlar, “Yeni yapılan tribünün 4 bölümünün 2 bölümünü kombine olarak sattığımızdan kalan alana en fazla 500 adet bilet satabiliyoruz. Taraftarlarımızdan bunun bilincinde olup vakitlice maça gelmelerini istiyoruz. Temennimiz maç sonunda liderliği hep beraber kutlamaktır” şeklinde konuştu. Aydınlar ayrıca, maç biletlerinin bugün satışa çıkacağını da sözlerine ekledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş