Almanya’dan gelip Suriyelilere yardım dağıttılar

Almanya’da internet üzerinden yardım kampanyası başlatan Emreoğlu Ailesi, topladıkları yardımların Suriyeli vatandaşlar için olan kısmıyla erzak kolileri hazırlayarak, Suriyeli ve ihtiyaç sahibi ailelere teslim etti.

Yayınlama: 20.08.2014
1.175
A+
A-

Almanya’nın Stuttgart kentinde bir yardım kampanyası başlatan Baki–Filiz Emreoğlu ailesi, toplanan yardımların bir kısmını ihtiyaç sahibi ailelere erzak şeklinde dağıttı. Almanya’dan gelen gurbetçi aile, bu yardımlarla birlikte İnegöl’de maddi durumu iyi olan birçok vatandaşı utandırdı.

 

DURUMLARI EL VERDİKÇE ELLERİNDEN GELENİ YAPSINLAR






Dağıtıma ilk olarak Suriyeli bir aile ile başlayan gurbetçi aile, daha sonra diğer ihtiyaç sahipleri için erzak dağıtımına devam etti. İlk olarak Suriyeli aileye yapılan erzak yardımından sonra açıklamalarda bulunan Filiz Emreoğlu, “Yardımlarımıza sabah başladık. Şimdiye kadar 40 aileye erzak kolileri dağıttık. Sadece Suriyeli ailelere değil, yardıma muhtaç diğer ailelere de erzak kolileri götürdük. Gerçekten çok duygusal anlar yaşadım. Halen daha yardıma muhtaç çok aile var. Bu nedenle daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum. Çevredeki vatandaşlarımıza da sesleniyorum; durumları el verdikçe ellerinden geleni yapsınlar” dedi.

 

12 BİN TL TUTARINDA BİR YARDIM OLDU

İnegöl’deki ihtiyaç sahibi ailelere, Denizli’deki ihtiyaç sahibi ailelere ve Gazze için yapılan toplam yardımdan bahseden Filiz Emreoğlu, “Toplam olarak 60 erzak kolisi dağıtılacak. Bunların içinde temel ihtiyaçlar var. Toplam olarak Denizli’deki yapılan yardımlarla birlikte 12 bin TL tutarında bir yardım oldu” dedi.

 

İNŞALLAH DEVAM EDERİZ

Basın mensuplarının Almanya’ya dönüşlerinin ardından, yardım çalışmalarına devam edecek misiniz? Sorusuna cevap veren Filiz Emreoğlu, “İnşallah devam ederiz. Bende çalıştığım için fazla vaktim olmuyor. Senede birkaç hafta tatil hakkım var. Buna sığdırabilir isem inşallah yapmayı düşünüyorum

 

BUNUN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ

Filiz Emreoğlu’nun açıklamalarından sonra Eşi Baki Emreoğlu ise, “Bende bu yardım kampanyasında eşimi bastan beri destekliyordum. En baştan desteklemeye de hazırdım. Bu yardımlarda bulunduğumuz ve insanları sevindirdiğimiz için mutluyum. Bunun devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Hatta 1 saat önce telefonla görüştüm. Almanya’dan bir arkadaşım aradı ve bana, “benim bu yardım kampanyasından haberim yok. Benim yerime de bir miktar yardım yapar mısın?” dedi. Bu kampanyayı başlattığımızdan beri çok destek aldık. Bunun da devam etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş