AVM babalar gününü unutmadı

İnegöl AVM, Pazar günü Babalar Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği etkinlikle hem eğlendirdi hem hediye dağıttı.

Yayınlama: 23.06.2015
611
A+
A-

Babalar, İnegöl AVM’de hem eğlendiler hem de hediyeler kazandılar. 21 Haziran Pazar günü 150 TL’lik alışveriş babalara sürpriz hediyeler kazandırdı. TEKZEN işbirliğinde gerçekleştirilen avize montaj yarışmasında ise eğlenceli dakikalar yaşandı.

 

BABALARA ÖZEL HEDİYELER






Açıldığı günden bu yana aktiviteler, kampanyaları, alışveriş mağazaları, sosyal alanlarıyla ziyaretçilerini memnun eden İnegöl AVM, 21 Haziran Pazar günü değerli babalarımızı da unutmadı. Babalar gününe özel birbirinden eğlenceli aktiviteleri ve kampanyalarıyla hem ziyaretçileri hem de babaları eğlendirdi. Toplamda ya da tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler babalar için hazırlanan birbirinden değerli hediyelerin sahibi oldular.

 

AVİZE KAZANDIRAN YARIŞMA

Yine saat 21.30’da Babalar Gününe özel TEKZEN mağazası işbirliğiyle avize montaj yarışması gerçekleştirildi. 4 tane babanın kıyasıya yarıştığı yarışmada avizeyi en kısa sürede monte edip ışığı yakan baba birinci oldu ve monte ettiği avizenin de sahibi oldu. Yarışmaya katılan her babaya İnegöl AVM tarafından teselli ödülü vererek Babalar Günü kutlandı. 3 tur yapılan yarışmada her turda babalar kıyasıya yarışarak hem izleyenlere hem de ailelerine eğlenceli dakikalar yaşattılar.

 

Hiçbir özel günü boş geçirmeyen İnegöl AVM Babalar Günü’nde babaların da gönlünü almayı başardı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş