Doğa yürüyüşçüleri sezonu açtı

2014 yaz sezonunun ilk ‘halk doğa yürüyüşünü’ gerçekleştiren 80 vatandaş, 14 kilometrelik zorlu parkuru geride bırakarak, yeni sezonun ilk yürüyüşünü gerçekleştirdiler.

Yayınlama: 15.04.2014
857
A+
A-

Pazar günü gerçekleştirilen yürüyüşe 80 vatandaş katıldı. Vatandaşlara rehberler öncülük etti.

 

KATILIMCILARI BİLGİLENDİRDİ






Sabah saat 08.00’da Belediye Gençlik Merkezi önünden hareket eden doğaseverler, yürüyüşe Konurlar Köyü girişinden başladı. Gencinden yaşlısına, öğrencisinden eğitimcisine her yaştan ve meslekten katılımcıların yer aldığı yürüyüşte, rehber Ahmet Güler gezi sırasında uğranan köyler ve güzergâhtaki tarihi mekânlar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

 

SUCUK EKMEK İKRAMI

Hilmiye’den yeniden ormanlık alana geçiş yapan doğaseverler, zorlu doğa şartlarıyla da mücadele etti. Yağmur nedeni ile yoğun çamurda yokuş çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, zorlu şartlarda keyifli anlar yaşadı. Zaman zaman molaların verildiği yürüyüşün ilk bölümü, saat 14.00 sıralarında Oylat’ta son buldu. Burada da İnegöl Belediyesi yürüyüşe katılanlara sucuk ekmek ikramında bulundu.

 

YÜRÜYÜŞ SORUNSUZ TAMAMLANDI

Yarım saatlik mola sonrası, yürüyüş Oylat şelalesi istikametinde devam etti. Oylat şelalesini gezen grup, daha sonra aynı istikametten Oylat’a dönerek yürüyüşü tamamladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş