Hayatınıza ‘Bi Mola’ verin

İnegöl’de açıldığı günden itibaren faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam eden Bi Mola her geçen gün İnegöllü vatandaşların memnuniyetini kazanmaya devam ediyor.

Yayınlama: 19.06.2014
3.623
A+
A-

İnegöl’e getirdikleri yenilikler ve yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Bi Mola İşletme Müdürü Ilgın Seçkin, “Tesisimizde, sağlıklı ve güzel bir vücuda sahip olmak, kendinize yenilik katmakla birlikte yorucu bir günün stresinden uzaklaşacaksınız” dedi.

 

TEK SEANSTA 700 KALORİ YAKIYOR






İnegöl’de ilk defa kendilerinin ozon kabinini getirdiklerini belirten Seçkin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Ozon kabini 1 seans ile yaklaşık 600-700 kalori harcamanıza, kilo problemlerinden kolay ve hızlı bir şekilde kurtulmanıza, cildin yenilenmesine, bayanlardaki selülit sorunlarının giderilmesine, kan dolaşımının hızlanmasına, vücut direncinin arttırılmasına, stresin azaltılmasına kadar daha birçok faydası olan etkili bir cihazdır.

 

 

HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ BAYANLARA ÖZEL

Bayanlar kendilerini tesisimizde hem özel hem de rahat hissedeceklerdir. Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri sıcacık Bi Mola ile, spor salonu, hamam, sauna ve ozon kabini sadece bayanların hizmetindedir. Ayrıca düğün öncesi sevdiklerinizle hamam ve sauna sefasını sürerek kendinizi sultanlar gibi hissedeceğiniz gelin hamamı ve damat hamamı hizmetinizde olacaktır.

 

VİTAMİN KAFE’DE DOĞAL LEZZETLER

Tesisimizin bünyesinde bulunan vitamin kafemizde doğal içeceklerimiz ile kendinizi daha zinde ve sağlıklı hissedeceksiniz. Bitkisel çaylarımız ve meyveli içeceklerimiz ile keyifli bir vakit geçirmeniz için ideal bir ortam sizlerin hizmetinizde.

 

SPOR YAPARKEN, DİNLENİRKEN LİG TV KEYFİ

Lig TV özelliğimizle spor yaparken, kafemizde otururken veya hamam keyfinden sonra dinlenme odamızda dinlenirken, tuttuğunuz takımınızın maçlarını kaçırmak istemiyorsanız Bİ Mola bunun için tesisin her noktasına TV ve Lig TV sistemlerini yerleştirdi. Bu ayrıcalıktan tüm üyelerimiz yararlanabileceklerdir.

 

YANİ BAŞLANGIÇLAR İÇİN Bİ MOLA

Bi Mola olarak kendinize olan özgüveninizi yükseltmek ayrıca kendinizle barışık yaşamanın formülünü sunuyoruz. Yaşamın içinde, olduğumuz ya da olmak istediğimiz kişileriz. Bi Mola Spor ve Yaşam Merkezi, sizleri olmak istediğiniz kişi yapmak ve yeni başlangıçlar için, İnegöl halkı ile birliktedir.

 

AÇILIŞA ÖZEL %20 İNDİRİM

Açılışa kadar olan paketlerimizden %20’ye varan indirimlerle kayıtlarımız devam etmektedir.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş