Hayrat Vakfı Kurban’da 30 ülkede olacak

Hayrat Vakfı yeni İnegöl Temsilcisi Sabrihan Alemdar ve İnegöl Rehber-Der Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Hayrat Vakfı yeni İnegöl Temsilcisi Sabrihan Alemdar, 2014 kurban organizasyonu ile dünyanın 30 ülkesinde faaliyette bulunacaklarını söyledi.

Yayınlama: 26.09.2014
1.124
A+
A-

Hayrat Vakfı yeni İnegöl Temsilcisi Sabrihan Alemdar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; Rehber-Der olarak 2014 kurban organizasyonu ile dünyanın 30 ülkesinde, kurban faaliyetlerinde bulunduklarını ifade ederek, yaklaşmakta olan Kurban Bayramı için ilçe halkı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan destek istedi.

 

Hayrat Vakfı faaliyetleri hakkında bilgi Alemdar; “Hayrat Vakfı bünyesinde Suriye, Filistin gibi ülkelerde yardım faaliyetleri yürütüyoruz. Ayrıca ülkemize gelen misafir öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunuyoruz. İftar programları ve erzak yardımları yapıyoruz. Tüm bunları ilçe halkımızın ve belediyemizin destekleri ile gerçekleştiriyoruz” dedi.






 

Hayrat Vakfı Yeni İnegöl Temsilcisi Sabrihan Alemdar’a görevinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yapılan güzel ve kaliteli çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür etti. Başkan Aktaş, Rehber-Der ile birlikte farklı organizasyonlara imza attığını ifade ederek, “Sudan’ın başkenti Khartum’da benimde katıldığım ve bu sene ilk kez düzenlenen iki ayrı iftar programında 2.000 kişi ile birlikte iftar yapıldı. Ayrıca başkent Khartum’da erzak dağıtımı da gerçekleştirildi. Biliyorum ki; İnegöl ile alakalı kısa, orta ve uzun vadeli yapmak istedikleri çalışmalar var. Onların hayat bulması bizim ilçemizin de gelişmesi adına önem arz ediyor. Kurum ve şahsım olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizden gelen desteği vereceğimizi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Kurban organizasyonları hakkında bilgi veren Alemdar;  “Hayrat İnsani Yardım Vakfı İnegöl temsilciliği olarak geçtiğimiz yıl 22 ülkede 10.000 kurban hissesi dağıtımı yapmıştık. Bu yılki hedeflerimiz 30 ülkede kurban organizasyonu yapmak. Yurtdışı kurban bedelimiz 350 TL, Suriye için kurban bedelimiz 450 TL, yurtiçi kurban bedelimiz ise 550 TL’dir.  Tüm İnegöl halkının desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

Ziyaret sonunda Sabrihan Alemdar Başkan Aktaş’a çiçek takdiminde bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş