Kan bağışına ilgi başladı

Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi tarafından Heykel Meydanı’nda düzenlenen kan bağış kampanyasına İnegöl halkı yoğun ilgi gösterdi. Geçtiğimiz aylarda kan bağışına ilgisiz kalan ilçe halkı, tekrar kan bağışına ilgi göstermesi Kızılay tarafından mutlulukla karşılandı.

Yayınlama: 09.10.2014
811
A+
A-

Düzenli olarak neredeyse her hafta gerçekleştirilen ve Kurban Bayramı dolayısı ile bu hafta başında başlatılamayan Kan Bağış Kampanyası, dün Heykel Meydanı’nda Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi ekipleri tarafından başlatıldı. Vatandaşların düzenlenen kampanyaya yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi.

 

4 SAATTE 42 ÜNİTE KAN






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi görevli hekimi Dr. Tanzu Çavuş, “Bursa Kızılay Kan Bağış Merkezi olarak bu hafta İnegöl’de 2 ekip planladık. İlki 8 Ekim Çarşamba günü diğer ekibimiz de 9 Ekim Perşembe günü görev alacak. Kan bağış saatlerimiz sabah 11.30 ile akşam 18.30 arasında olacaktır. Bugün gördüğümüz kadarı ile vatandaşlarımız kan bağışı kampanyamıza çok ilgililer. Bugün için iyi sayıda kan bağış temini sağlandı. 4 saatte 42 ünite kan temini gerçekleştirdik ve 3 saat daha kan almaya devam edeceğiz. İnegöllü vatandaşlarımıza bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. Tüm ilçe halkımızın geçmiş bayramlarını kutlar, bundan sonra da kan bağışlarında bulunmalarını temenni ederiz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş