İnegöl AVM’den rengarenk kutlama

İnegöl AVM, 3. yaşında İnegöllülerin ve İnegöl AVM ziyaretçilerinin yaşamlarına renk katmaya devam ediyor. Rengarenk gösteriler ve bando eşliğinde gerçekleştirilen karnaval yürüyüşü hem İnegöl caddelerindeki vatandaşları, hem de alışveriş merkezi ziyaretçilerini çok eğlendirdi.

Yayınlama: 16.06.2014
929
A+
A-

Açıldığı günden itibaren ödün vermeksizin İnegöllülerini yaşamlarına dokunmaya neşe ve renk getirmeye odaklanan İnegöl AVM, 3. yaşında da yine neşe ve mutlulukla hayatları şekillendirmeye devam ediyor. Haziran ayını kutlamalar ve sürprizler eşliğinde geçiren İnegöl AVM, 14 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirdiği karnaval ile caddelerde sokaklarda İnegöllülerle buluşarak rengarenk karnaval yürüyüşüyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Bando eşliğindeki jongör, tahtabacak ve karnaval ekibi, eğlenceli gösterilerle renkli görüntüler oluşturdu.

 

Kutlamalar 17.00’da başlayıp alışveriş merkezi kapanışına kadar coşkuyla devam etti. Bando eşliğindeki karnaval ekibi, önce İnegöl AVM’de ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile tur attı. Ardından caddelere çıkan karnaval ekibi, Atatürk Anıtından İnegöl AVM’ye kadar yürüdü. Coşkuyu İnegöl’ün tüm cadde ve sokaklarına yayan karnaval ekibi, İnegöllülere bambaşka bir gün yaşattı.






 

Alışveriş Merkezi Müdürü Durmuş Çakır, 3. yıl kutlamalarına ilişkin yaptığı açıklamasında “Alışveriş Merkezimiz 2011 Haziran ayında ziyaretçilerine hizmet vermeye başladı. 3 yıldır İnegöl’ün yaşam merkezi haline geldi. Ziyaretçilerimiz için gerek marka karmamız, gerek çocuklu aileler için eğlence alanlarımız, gerek food court alanımız ile 3 yıldır elimizden gelenin en iyisiyle hizmet veriyoruz. Ziyaretçilerimizden kampanyalarımız etkinliklerimiz ve alışveriş merkezimizin geneliyle ilgili olumlu dönüşler alıyoruz. 3. yılımızda da birçok etkinlikler ve kampanyalar düzenledik. En coşkulu kutlamamızı da bugün rengarenk bir karnaval ile gerçekleştiriyoruz. 20 kişilik karnaval ekibimiz ile hem İnegöl caddelerinde halk ile buluştuk, hem de alışveriş merkezi ziyaretçilerini eğlendirdik. İnegöl AVM ay boyunca 3. yılını coşkuyla kutlamaya devam ediyor” dedi.

 

İnegöl AVM, 3. yaşında sürprizler ve özel etkinliklerle, ziyaretçilerinin ve İnegöl sakinlerinin yaşamlarına renk katmaya ve onları mutlu etmeye devam ediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş