İnegöl’ün tek bayan muhtar adayı

İnegöl’ün tek bayan muhtar adayı olan Meral Vardar seçimlere hazır.

Yayınlama: 27.03.2014
1.332
A+
A-

Yerel seçimlerde İnegöl’deki tek kadın muhtar adayı olan Osmaniye Mahallesi muhtar adayı Meral Vardar üyesi olduğu Kafkas folklor ve kültür derneği yönetimine ziyarette bulundu.

 

BAŞARAMAYACAĞIMIZ HİÇ BİR İŞ YOK






Ziyarette açıklamalarda bulunan Osmaniye Mahalle muhtar adayı Meral Vardar, 22 yıldır Osmaniye Mahallesinde ikamet ettiğini ifade ederek şunları söyledi: 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimi kazanmam halinde saygıdeğer azalarımla birlikte mahallemizde yaşayan büyüklerimizin tecrübesinden, genç kardeşlerimizin fikir ve önerilerinden yararlanarak mahallemizi örnek bir mahalle haline getireceğimizi ve birlikte başaramayacağımız hiçbir işin olmadığını kanıtlamak istiyoruz. Muhtarların vazifelerini tam anlamıyla yerine getirmeleri demek bağlı bulundukları belediyenin iş yüküne ortak olmak demektir. Ben mahalle sakinlerimizden hangi partiden olursa olsunlar bana destek olmalarını bekliyorum. Bugün burada beni misafir eden Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Sayın Ömer Faruk Demirtaş ve yönetim kurulu üyelerine vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim.

 

KENDİSİNE DESTEK OLACAĞINI BİLMESİNİ İSTERİZ

Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş ise konuyla ilgili şunları söyledi: Derneğimiz üyesi olan Meral hanıma yerel seçimlerde başarılar diler ve muhtar olması halinde Osmaniye mahallesinde yapacakları her türlü sosyal kültürel faaliyetlerde derneğimizin kendisine destek olacağını bilmesini isteriz. Bu akşam derneğimize gerçekleştirdiği ziyaret için kendisine teşekkür eder, yerel seçimlerde başarılar dilerim. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş