İshakpaşa Derneği engelsizleri ağırladı

İnegöl Zihinsel Engelli ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği (ZİHENDER) öğrencileri ile Yenice Rehabilitasyon Merkezinde kalan Devlet korumasındaki çocuklara yönelik İnegöl İshakpaşa Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından etkinlik düzenlendi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 27.08.2014
1.042
A+
A-

Dernek binasında gerçekleşen etkinlik çerçevesinde yaklaşık 30 Engelli çocuğa ikram edilen yemek sonrası dini sohbet ile ilahi dinletisi yapıldı.

 

MANEVİ ORTAMDA ZAMAN GEÇİRMELERİNİ SAĞLAMAYI AMAÇLADIK






“Dernek olarak Allahın bize emaneti olan Engelli çocuklarımızı derneğimizde ağırlamaktan dolayı çok memnunuz.” İfadeleri ile konuşmasına başlayan İshakpaşa Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şenol, ”Engelli çocuklarımızla Dernek binamızda bir araya gelerek onların milli ve manevi duygularına katkıda bulunmak ve dernek üyelerimizle birlikte manevi ortamda zaman geçirmelerini sağlamayı amaçladık. İnşallah çocuklarımız bu güzel atmosferde güzel vakit geçirmişlerdir. Bu özel çocuklarımıza yönelik zaman zaman bu tür etkinlikleri yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

BÖYLE ETKİNLİKLERE İHTİYACI OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Engelli çocuklarımıza yönelik bu anlamlı çalışma nedeniyle İshakpaşa Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğine Teşekkür ettiklerini söyleyen İnegöl Zihinsel Engelli ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği (ZİHENDER) Başkanı Yusuf Tetik,”Engelli çocuklarımıza manevi bir ortam sağlayan ve dini ve ahlaki duygularını geliştirmeye yönelik bu ziyaretten dolayı son derece memnun olduk. Her insan gibi böyle özel çocuklarımızın da zaman zaman böyle etkinliklere ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla bu anlamda engelli çocuklarımıza sağladıkları manevi ortamdan dolayı İshakpaşa Derneğimize ve yöneticilerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş