MHP’den gazetecilere destek

MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Besler, son yıllar da gazeteciler üzerinde baskının arttığını, basın yolu ile yapılan eleştirilerin neredeyse suç sayılmaya başlandığını iddia etti.

Yayınlama: 12.01.2015
734
A+
A-

MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, 10 Ocak Dünya Basın Çalışanları Günü’nde İnegöl’deki yerel gazetecilerle buluştu.

 

HAK ETTİĞİ ŞARTLARDA ÇALIŞMIYORLAR






Besler; “Sürekli sahada bizlerle birlikte olan, bizleri kamuoyuna yansıtan basın mensuplarımızla bir araya geldik. Davetimize icabet eden arkadaşlarla sürekli sahada karşılaşıyoruz. Anayasada teminat altına alınan toplumun haber alma hakkının kullanılması ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde basın çalışanlarımız çok önemli fonksiyon icra etmektedir. Fedakârca çalışan ve kamu görevi yapan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, hepimizin görevidir. Son yıllar da gazeteciler üzerinde baskı artmış, basın yolu ile yapılan eleştiriler neredeyse suç sayılmaya başlamıştır. Ne yazık ki basın, oynadığı yaşamsal role ve katkılarına rağmen hak ettiği şartlarda çalışamamaktadır” dedi.

 

TARAFSIZ VE DOĞRU HABERCİLİK

Teknolojik gelişmelerin hızının çeşitliliği, bilgiye ve habere erişimi kolaylaştırıldığından tarafsız, doğru ve ilkeli haberciliğin öneminin daha da arttığını vurgulayan Besler; “Yayın yapan gazete, radyo, internet ve televizyonlarımız başta olmak üzere medyamızın her türlü kolunda çalışan tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü şahsım ve mensubu bulunduğum MHP İnegöl ilçe teşkilatı adına kutlar, ömür boyu başarılar dilerim. Allah zor işimizi kolay eylesin” diye konuştu.

 

Konuşmanın ardından MHP teşkilatı tarafından basın mensuplarına ajanda ve kalem hediye edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş