MOBESE Ağustos’ta hizmette

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’nin (MOBESE) kurulum çalışmaları başladı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Biz biraz geç de olsa bu yıl içerisinde bu hizmeti İnegöl’e kazandıracağız” dedi.

Yayınlama: 16.04.2014
886
A+
A-

Ağustos ayında iş akdi sona erecek MOBESE İnegöl’ü daha güvenli bir kent haline getirecek.

 

BU TAKVİM İÇERİSİNDE BİTİRMESİ GEREKİYOR






MOBESE çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, MOBESE’de iş akdinin son gününün Ağustos ayında olduğunu hatırlattı. Şuanda müteahhit firmanın çalışmalarını sürdürdüğünü de kaydeden Şahin, “Erken de bitirebilir. Bir iş yapma takvimi var. Bu takvim içerisinde bitirmesi gerekiyor” dedi.

 

ŞEHRİN GİRİŞ ÇIKIŞLARI DA KONTROL EDİLMİŞ OLACAK

MOBESE ile İnegöl’ün giriş ve çıkışlarının da kontrol edileceğini ifade edenMilletvekili Şahin, “Biliyorsunuz birçok suçlunun bulunmasında ve suçların önlenmesinde MOBESE çok katkı koyuyor. Biz biraz geç de olsa bu yıl içerisinde bu hizmeti İnegöl’e kazandıracağız. Bunun adı kent güvenlik yönetim sistemidir. Biliyorsunuz şehrimizin 3 tane çıkışı var; Bursa, Ankara ve Yenişehir. Buralara araç ve plaka tanıma, radar konuluyor. Bu sayede şehrin giriş çıkışları da kontrol edilmiş olacak. Bu sistemin en büyük önceliği güvenliği ön plana çıkarmak ve güvenli kentler oluşturmak. Suçluların bunu görerek vazgeçmeleri ve suç unsuru olmaktan çıkmaları. İnşallah bu sene içerisinde bitmesi planlanıyor. Ben müteahhit firmanın erken bitireceğini ümit ediyorum. İnşallah güzel bir sistemi İnegöl’e kazandırıp bir eksiğimizi daha kapatmış olacak. Gelecekte İnegöl’ümüz kamu yatırımlarıyla, belediye yatırımlarımızla, özel firmalarımızın yatırımlarıyla daha kaliteli, huzurlu, refah dolu bir kent olacak” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş