Küçük Bedirhan destek bekliyor

Turgutalp Mahallesi Goncagül Sokak’ta ikamet eden Karaman Ailesi, küçük oğulları 7 yaşındaki Bedirhan’ın hastalığı nedeni ile maddi destek bekliyor.

Yayınlama: 28.11.2014
894
A+
A-

Turgutalp Mahallesi Goncagül Sokak 26 nolu evde ikamet eden Karaman Ailesi, protein kaçağı hastalığına yakalanan çocuklarını tedavi ettirmek için maddi destek bekliyor.

 

İLAÇLAR YETERSİZ GELİYOR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Anne Nermin Karaman, “Maddi destek bekliyorum. 6 Yıldır tedavi devam ediyor. Tedaviye çocuk devam cevap vermiyor. Şimdiki tedavi de ağır bir şekilde devam ediyor. Masraflar çok ağır. Bunlar sonra her ay gidicem. Bu sefer gittiğimde sonuç ortaya çıkacak. Bir ameliyat var 7 bin 500 TL diyorlar. İlaçlar yetersiz geliyor” dedi.

 

14 AYLIKKEN ÇOCUĞUM BU HASTALIĞA YAKALANDI

14 Aylıkken çocuğunun hastalığa yakalandığını belirten acılı anne, “Artık şimdi gidince neye karar verilir bilmiyorum. Gidince belli olacak. 14 Aylıkken çocuğum bu hastalığa yakalandı. Hastalığı o günden beri devam ediyor. Sürekli şişme oluyor. İdrar olmuyor. İlaçlarla idrarı boşaltılıyor” şeklinde konuştu.

 

GİDEMEYECEĞİ BELLİ BİR ŞEY

Hastalığın çocuğunun eğitimini de olumsuz etkilediğini belirten Anne Karaman, “Geçen sene anaokuluna gönderdim. 2 Ay hastalığından dolayı zor gitti.Şimdi 1. sınıf öğrencisi ama yine zorluklar yaşıyoruz. Okula gidemeyeceği belli bir şey” ifadelerini kullandı.

 

7 BİN 500  TL PARA İSTENİYOR

Tedavinin İstanbul’da sürdüğünü ve tedaviyi uygulayan doktorun sigorta ile anlaşmalı olmadığını, bu nedenle de maddi anlamda güçlük çektiklerini belirten Anne Karaman, “Bu hafta gitmemiz gerekiyordu. Bedirhan hastalandı gidemedik. Ne zaman toparlanırsak gideceğiz.  Tedavi İstanbul’da devam ediyor. Sürekli İstanbul’a gidip geliyoruz. Ameliyat olması gerekiyor 7 Bin 500 TL para isteniyor. Doktorumuz sigorta ile anlaşmalı değil” şeklinde konuştu.

 

ÇOCUĞUM İÇİN MADDİ DESTEK BEKLİYORUM

Küçük Bedirhan’ın aylık giderinin 2 bin TL olduğu belirten acılı anne, “İdrar olmadığı için şişme oluyor. Bedirhan’ın yürümeye hali kalmıyor. Hayatı bitiyormuş gibi bir şey oluyor. Aylık Bedirhan’ın gideri 2 bin TL’yi buluyor. Çocuğum için maddi destek bekliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş