Özdilek’ten 3 bin kişilik aşure ikramı

Aşure Gününü ilçemizde birçok firma yaptığı aşure ikramı etkinliği ile kutlarken, Özdilek AVM’de 3 bin kişilik aşure ikramında bulunarak 13 yıllık geleneğini bozmadı.

Yayınlama: 03.11.2014
1.060
A+
A-

Özdilek AVM Müdürü Cahit Akyüz, böyle etkinlikler ile İnegöllü vatandaşlara katkıda bulunmak amacında olduklarını ifade etti.

 

YAKLAŞIK 3 BİN KİŞİLİK AŞURE HAZIRLADIK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özdilek AVM Müdürü Cahit Akyüz, “Her yıl düzenlediğimiz aşure etkinliğimizi bugün de düzenlemekteyiz. Muharrem Ayının 10. gününe denk gelen Aşure Gününün, İnegöl Halkına aşure ikramı yaparak kutlamak istiyoruz. Hicri Takvimin başlangıcı olan muharrem ayı 10. gününde aşure etkinlikleri ülke genelinde olduğu gibi bizde kutluyoruz. 13. Etkinliğimizi şu anda gerçekleştirmek üzereyiz. Özdilek ailesi olarak bu tür sosyal etkinlikler gibi her zaman değerli İnegöl halkına katkıda bulunmak amacındayız. Etkinliğimize tüm İnegöl halkı davetlidir. Yaklaşık 3 bin kişilik aşure hazırladık” dedi.

 

GÜZEL ŞEKİLDE HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

Özdilek AVM Müdürü Cahit Akyüz, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Kasım Ayı’nın 24. gününde, aynı zamanda Öğretmenler Gününe denk gelen günde 13. yaşımızı kutlayacağız. Burada değişik etkinlikler ve ilgi çekici kampanyalar hazırlığı içerisindeyiz. Bu zaman zarfı içerisinde en kaliteli en ucuz fiyatları sunmak için çalışmalarımız devam ediyor. Biz şirket olarak, Özdilek ailesi olarak kaliteye önem veriyoruz. Kalitenin yanında piyasa koşullarını da takip ediyoruz. Rekabet ortamında fiyat anlamında en güzel şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş