PEYGAMBER’İ ANLAMA PROGRAMI

Mücahit Kardeşler Tasavvuri Eğitim Ve Sosyal Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği “Hz. Muhammed’i Anma ve Anlatma programı” vatandaşlar tarafından ilgi ile takip edildi

Yayınlama: 20.04.2016
580
A+
A-

Pazar günü Osmanlı Sarayında gerçekleşen gprograma, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, İnegöl AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Saadet Partisi Yöneticisi Özgür Öztürk ve Saadet Partisi teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Dernek Başkan Vekili Süleyman Karakaya, programın açılış konuşmasını açıklamalarda bulunarak, hayırlı faaliyetler gerçekleştirdiklerini ve çalışmalarının bu anlamda devam edeceğini fiade etti.






 

Derneğin Organize Bölümü Başkanı Ahmet Gündüz ise, dernekteki iç faaliyetlerinde her pazartesi Kur’anı Kerim dersi ve tefsir dersi,  Perşembe günleri de sohbet ve zikir faaliyetlerinin olduğunu, 17 Temmuzda yapacakları ödüllü yarışmaya tüm çocukları davet ettiklerini ve faaliyetlerinin devam edeceğini söyledi.

 

Programa konuşmacı olarak katılan Turgut Tepe de, cahiliye dönemde ki kadınlara ve kız çocuklara yapılan zulümler ve günümüzdeki kadınların Peygamber Efendimize ne kadar ahde vefa göstermeleri gerektiğine değinerek, eskiden görülen zulümlerin günümüzde olmalarını Hak Peygamberi olan Hz. Muhammed’e borçlu olduklarını ifade etti. Cahiliye döneminde yaşanan küçük kızın hikâyesi ise salondaki vatandaşları gözyaşlarına boğdu.

 

GRUP571 Sahnede ilahileri ile misafirleri coştururken, 571 mehter ekibi ve beyaz kelebekler semazen ekibi de coşkulu dakikalar sergileyip izleyenlerin beğenisi ile ayakta alkışlandılar.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş