Saloni’den çevreye saygı

Çevre duyarlılığı konusunda hayata geçirdiği projeler ve duyarlılığı ile dikkat çeken Saloni Mobilya, yeni bir çalışmaya daha imza attı. İnegöl-Domaniç yolundaki çöp temizliğinin sponsoru olan Saloni Mobilya, yol ve dere kenarının temizlenmesini sağladı.

Yayınlama: 12.05.2014
931
A+
A-

Saloni Mobilya Genel Müdürü Haluk Özbek, çevreyle ilgili yaptıkları çalışmalara ilişkin bir açıklama da yaptı.

 

DOĞAYA VE İNSANA SAYDI






Sadece bugünü değil, yarını da düşünen ve sadece ticareti değil, çevreyi de düşünen kurum kültürünün bir gereği olarak geçmişte fidan dikim projesi gerçekleştirdiklerini hatırlatan Özbek şunları söyledi: Artık sizin adınıza yeşeren bir ağacınız var sloganıyla, doğaya ve insana verdiğimiz önemi vurgulayarak ürün teslimatında tüketicilerimize fidan sertifikalarını teslim etmiştik. Firmamızın sponsorluğunda İnegöl-Domaniç yolundaki çöplerin temizliğini gerçekleştirdik.

 

2 YIL ÖNCE DE TÜKETİCİLER ADINA FİDAN DİKMİŞTİ

Saloni Mobilya, 2012 yılında kurumsal mağazalarından yapılan alışveriş karşılığında tüketicileri adına fidan dikim kampanyası da düzenlemiş, firma, Türkiye’nin birçok şehrinde bulunan kurumsal mağazalarından yapılan alışverişler karşılığında her bir tüketicisi adına Yenişehir Ovacık Bölgesi Ağaçlandırma Alanı’nda fidan dikimi gerçekleştirmişti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş