Şehirde köy hayatı yaşıyoruz

Alanyurt’ta ikamet eden bazı vatandaşlar, Alanyurt köy içi yerleşim yerinde bulunan Afet Bloklarında ve Kozluca Yolundaki ışıklandırmaların yetersizliğinden dolayı yetkililerden yardım beklediklerini ifade etti. Yaşadıkları sıkıntıları sosyal medya üzerinden paylaşan bir vatandaş, şehirde köy hayatı yaşadıklarını kaydetti.

Yayınlama: 27.11.2014
705
A+
A-

Sosyal medya üzerinde de çeşitli yazılar paylaşan vatandaşlar, yetkililerin ışıklandırma sorunlarına el atmalarını beklediklerini söyledi.

 

AFET BLOKLARI






Daha önce çevre düzenlemesi olmadığı için vatandaşların çamur içinde kaldığı ve sonrası çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla hayatın normale döndüğü Afet Bloklarında şimdi ise ışıklandırma sorunu gündeme geldi. Akşam saatlerinde ışıklandırma yetersizliğinden dolayı vatandaşlar çekmiş olduğu resimleri sosyal medya üzerinden yayınlayarak, ilgili kurumların yardımlarını beklediklerini ifade etti.

 

İNEGÖL GİBİ BİR YERDE KÖY HAYATI YAŞIYORUZ

Afet Blokları ile ilgili sosyal medya üzerinden çektiği resmi yayınlayan Kezban Erkan Tiğli isimli vatandaş, “Alanyurt afet evler. Gerçek halimizi görsünler diye, bir de bizi düşünler. Belki yetkililerden gören olur. Akşam çocuklarımızı almaya, karanlıkta ve çamur içinde gidiyoruz. İnegöl gibi bir yerde köy hayatı yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

KOZLUCA YOLU

Kozluca Yolu’nun yeniden yapılandırılmasının ardından trafik akışında yoğunluk yaşanmaya başladı. Yeniden elden geçirilen yolda kaldırım çalışmalarının henüz yapılmaması, hem sürücülere hem de yol üzerinde yürüyen vatandaşları zor durumda bırakıyor. Vatandaşlar bu yolda birçok kazanın olduğunu bunun nedenle de ışıklandırmanın güçlendirilmesi gerektiğini ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş