Yeni Mahalleliler sağlık ocağı istiyor

Alanyurt Yeni Mahalle Muhtarı Balabey Gürler, 6 mahalleye hizmet veren tek sağlık ocağının olduğunu, bununla birlikte Yeni Mahallede sağlık ocağı diye ayrılan iki tane mevcut arsa olduğunu ifade ederek, vatandaşların yeni sağlık ocağı istediklerini ifade etti.

Yayınlama: 07.07.2014
874
A+
A-

Yeni Mahalle Muhtarlığında açıklamalarda bulunan Balabey Gürler, 1 tane sağlık ocağı olması nedeniyle 6 mahallenin tek sağlık ocağını kullandığını ifade etti.

 

YOĞUNLUK BAKIMINDAN DOLAYI YETERSİZ KALMAKTADIRLAR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Muhtar Balabey Gürler, “Alanyurt  Yeni mahalle,  büyüyen, gelişen ve en çok göç alan  havası temiz bir yerleşim alanıdır.  Bu hızlı gelişme ve büyüme  baş döndürücü sonuçları da beraber getirmektedir.    Bunların en başında,  sağlık sorunları gelmektedir. Alanyurt yerleşim alanında  altı mahalle ve mahallelerin toplam nüfusu  kırk beş binin üzerinde olmasına rağmen, bu altı mahalleye hizmet veren tek bir sağlık ocağımız ve sekiz tane aile hekimimiz bulunmaktadır. Gerek doktorlarımız ve gerekse hemşirelerimiz canla başla hizmet vermelerine rağmen,   zaman zaman yoğunluk bakımından dolayı yetersiz kalmaktadırlar” şeklinde konuştu.

 

SAĞLIK OCAĞI DİYE AYRILAN İKİ TANE MEVCUT ARSAMIZ VAR

Gürler, “Yeni Mahallede sağlık ocağı diye ayrılan iki tane mevcut arsamız var. Bu yerleri sağlık ocağı yeri diye  ayıran Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler Alanyurt halkı ve mahalle muhtarlıkları olarak bu mevcut yerlerden herhangi birine bir sağlık ocağı yaptırarak, burada hizmet veren personelin işini daha iyi yapabilmesini, kazanmanın yanında bu bölgede  ikamet eden vatandaşlarımıza hizmet etmiş olacağımız için, İlçe Başkanımız sayın  Bülent  Temelli’den, diğer ilce başkanlarımızdan, İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’tan, Bursa Büyükşehir   Belediye Başkanımızdan, İlçe ve İl Sağlık Müdürlüğümüzden, ilçe Kaymakamımızdan, Bölge Milletvekilimiz sayın Hüseyin Şahin’den  yazımızın ve sesimizin  ulaştığı hayır sever iş adamlarımızın ismini vererek yaşatmak için  yardım ve destek bekliyoruz. İlgilenen ve emeği gecen her kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyor, Alanyurt halkı adına saygılarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş