YİNE AYNI ÇİLE!

Geçtiğimiz gün aniden şiddetini arttıran yağmur, İnegöl merkezindeki bazı sokakları göle çevirdi. Daha önce de aynı sokakların göle dönmesi nedeni ile BUSKİ çeşitli çalışmalar yapmıştı. Kalıcı çalışmalar yapılmaması nedeni ile yağışlı havalarda yine sokaklar göle dönüyor.

Yayınlama: 10.05.2016
823
A+
A-

 

VATANDAŞ KENDİ İMKANLARINI KULLANDI

Yağmur nedeni ile göle dönen sokaklarda ikamet eden vatandaşlar, kendi imkanları ile giderleri açmaya çalıştı. Vatandaşlar, çalışmalar olmasına rağmen sürekli kapanan giderlerin elden geçirilmesini ve bu sıkıntıya kalıcı bir çare bulunması gerektiğini ifade ettiler.






 

————————————————————————————————————————–

Geçtiğimiz gün yağmurun şiddetini aniden arttırması nedeni ile ilçemizin bazı sokakları göle döndü. Daha önce BUSKİ’nin göle dönen bazı sokaklarda çalışmalar yapması, bu çalışmaların da geçici olmasından şikayetçi olan vatandaşlar, kendi imkanları ile giderleri açmaya çalıştı.

 

Yenice Mahallesi Doktor Halilbey Caddesi’nin yağmur nedeni ile göle dönmesi ile vatandaşlar ellerine aldıkları uzun çubuklarla giderleri açmaya çalıştı. Cadde üzerinde ikamet eden bir vatandaş, yağmurun aniden bastırması ile 30 dakika içerisinde giderlerin tıkandığını ve yağmurla birlikte bu sokakta sürekli aynı seneryonun yaşandığını ifade etti.

 

SANAYİDE’DE AYNI

Mobilya sanayisinde de aynı seneryo yaşandı. 20. Sokak yapmurla birlikte göle dönerken, bazı işyerlerini is su bastı.

 

ÇALIŞANLAR İZİN YAPTI

Bazı işyerlerinin su basması nedeni ile çalışanlara izin verildiği öğrenildi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş