BERBERLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonunun geçtiğimiz ay yapılan milli takım seçmelerinde 1. olup İnegöl’ün gururu olan Erkek Kuaförü Mehmet Ali Denel, seçmelere katılan ancak dereceye giremeyen Engin Eser ve Murat Yeni’ye İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası tarafından başarılarından dolayı kutlama programı düzenlendi. Kutlama programında İnegöl temsil eden 3 kuaföre ödülleri takdim edildi.

Yayınlama: 13.05.2016
879
A+
A-

 Programa İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, Oda  Yönetim ve Denetim Kurulu, İnegöl Sebzeciler Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut, İnegöl Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Kaban ve bazı üyeler katıldı.

 

Programının açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Erhan Güven; “25 Nisan 2016 tarihinde Ankara’da yapılan Milli Takım seçmelerinde, 58 erkek kuaförünün katıldığı yarışmada İnegöl’ü üç erkek kuaförü ile temsil ettik. Yapılan seçmeler neticesinde üyemiz erkek kuaförü Mehmet Ali Denel, büyük bir başarı elde ederek Türkiye şampiyonu olarak odamızın, ailesinin, meslektaşlarımızın ve İnegöl’ün gururu oldu. Kendisini yönetim ve denetim kurulum adına canı gönülden kutluyorum. Diğer katılımcı arkadaşlarımız Engin Eser ve Murat Yeni’de dereceye girecek düzeyde başarılı olmalarına rağmen, milli takıma seçilemediler. Ancak böyle bir organizasyonda medeni cesaret gösterip yarışmaya katılmak bile büyük bir onurdur. Kendilerini tebrik ediyorum. Türkiye şampiyonu olup milli takıma seçilen kardeşimiz Mehmet Ali Denel, bundan sonra milli takım ile birlikte dış ülkelerde yapılacak yarışmalarda boy gösterecektir. Umut ediyoruz ki, inşallah daha büyük başarılar elde edecek. Bu defa Türkiye’nin gururu olacaktır. Yarışmaya katılan üç kardeşimizin başarısı, diğer genç meslektaşlarımıza da örnek olacaktır. Ben programımızda yanımızda olan Sebzeciler Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut beye, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürümüz Ömer Kaban beye, yönetim ve denetim kuruluma, oda üyelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.






 

İnegöl Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Kaban ise, “Okulumuzdan mezun olan bu arkadaşlarımızı öncelikle cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Birinci olup Türkiye şampiyonu olan Mehmet Ali Denel kardeşimizi de özellikle tebrik ediyorum. Bundan sonraki yarışmalarda kendisinden daha büyük başarılar bekliyoruz” dedi.

 

Son olarak açıklamalarda bulunan Türkiye şampiyonu erkek kuaförü Mehmet Ali Denel ; “Öncelikle böyle bir kutlama programı yapıp bizi onurlandıran Oda Başkanımız Erhan Güven ve yönetim denetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Ankara’da ki elemeler dahil hep yanımızdaydılar. Bizleri yalnız bırakmadılar, her zaman destek oldular. Bundan sonra katılacağım yarışmalarda daha büyük başarılar elde etmek için elimden geleni yapacağım. Burada olup bizi yalnız bırakmayan destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Konuşmaların ardından pasta kesilerek Türkiye şampiyonu Mehmet Ali Denel’ e şampiyonluk kupası ve madalyası verildi.  Ayrıca seçmelere katılan üç finalist İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası tarafından altın ile ödüllendirildi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş