Magandalar yine sahnede

İnegöl’de Ramazan ayında iftar saatinin girmesiyle birlikte havaya rastgele ateş eden Ramazan magandaları yeniden kendilerini göstermeye başladı. Vatandaşların korkulu rüyası haline gelen magandaları önlemek için Emniyet ekipleri devriye gezmeye başladı.

Yayınlama: 22.06.2015
569
A+
A-

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de iftar vakitlerinin korkulu rüyası olan magandalar ilk günlerde meydana çıkmasa da gün geçtikçe iftar vakitlerinde yine sahne almaya başladılar.

 

Kaymakamlık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Ramazan öncesi alınan tedbir ve yapılan uyarıları hiçe sayarak Akşam ezanının okunması ile birlikte silahlarını çıkararak havaya ateş açan şehir magandaları büyük korku uyandırıyorlar.






 

İnegöl merkezde yoğun şekilde görülmeye başlanan Ramazan magandalarını önlemek için devriye gezen Emniyet ekipleri alınan ihbarları da anında değerlendirerek suç işleyen şahıslara cezai müeyyide uyguluyorlar. Olası bir yaralanmanın ve ölümün önüne geçilmesi için çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Emniyet ekipleri, vatandaşları da bu tarz olayları gördükleri anda 155’e ihbar etmeleri konusunda sağduyuya davet ediyorlar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş