Tedavi olmadan acilden kaçtı

Kullandığı uyuşturucu madde nedeniyle hastaneye kaldırılan kimliği belirsiz hasta, arkadaşlarının da yardımı ile hastaneden kaçtı.

Yayınlama: 17.06.2014
888
A+
A-

Uyuşturucu madde bağımlısı kimliği belirsiz hasta, uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle fenalaşarak kaldırıldığı İnegöl Hastanesi Acil Servis Bölümü’nden, arkadaşlarının da yardımı ile kaçarak kayıplara karıştı.

 

BAYGIN HALDE BULUNDU






Edinilen bilgiye göre olay, dün öğlen saatlerinde Burhaniye Mahallesi’nde İlçe Stadyumu mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, stadyum mevkiinde yerde yarı baygın halde bir şahsın yattığı ihbarını alan 112 Acil Servis ekipleri şahsın bulunduğu noktaya doğru harekete geçtiler. Kısa süre sonra yarı baygın haldeki şahsa ulaşan ekiplerin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından şahsın madde bağımlısı olduğu ve uyuşturucu madde kullanımından dolayı baygınlık geçirdiğini tespit ettiler. Kimliği belirsiz madde bağımlısı şahıs, daha sonra 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırıldı.

 

ARKADAŞLARININ YARDIMI İLE ACİLDEN KAÇTI

Acil Servise ulaştırılan şahıs kontrollerden geçeceği sırada hastaneye gelen arkadaşlarının da yardımı ile yoğunluktan da faydalanarak acil servisten kaçtı. Yanındaki arkadaşlarının ‘Biz bunu götürüyoruz’ demesi ve o kalabalıkta kimsenin müdahale etmemesi ise şaşkınlık yarattı. Daha sonra durumu fark eden yetkililer her ne kadar arasalar da kimliği belirsiz şahsın izini bulamadılar. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş